World Bowling Tour

Tulosta

Palermaa finaaliin Bangkokissa

27.09.2018

Thaimaan WBT:n tulostaso pomppasi kahtena viimeisenä karsintapäivänä, kun pelaajia tuli lisää, vaikka olihan tulostaso kova jo muutama päivä sitten.

Thaimaan WBT-kilpailu on edennyt finaalivaiheeseen asti ja huomenna on luvassa viimeinen kilpailupäivä. Osku Palermaa selvitti tiensä hienosti finaaliin ja tämän päivän kahdesta finaalivaiheesta jatkoon. Karsinnassa Oskun sijoitus oli lopulta 26 (2175/9), vaikka pari päivää hän oli vielä seitsemän parhaan joukossa. Mika Koivuniemen urakka loppui karsintaan, hänen sijoituksensa oli 50 (2110/9). Karsinnan voitti Malesian Sin Li Jane yhdeksän sarjan tuloksella 2268 (ka. 252) ja viimeisen jatkopaikan otti yhden heiton roll of -uusinnalla Etelä-Afrikan Francois Louw, hänen yhdeksän sarjan tuloksensa 2150 (ka. 238,8) oli sama kuin Indonesian Hardy Rachmadianilla.

Tänään alkaneessa finaalissa tulostaso putosi huomattavasti karsinnasta. 18 pelaajaa keilasi kuusi sarjaa ja siitä 10 parasta eteni jatkoon. Osku Palermaa selvitti tämän vaiheen helposti ja oli toinen tuloksella 1334. Parhaiten keilasi USA:n Chris Barnes 1346 ja viimeisen jatkopaikan tästä vaiheesta otti niin ikään USA:n pelaaja Steve Weber tuloksella 1233. Toisessa vaiheessa tuli jo kovempia tuloksia ja Osku joutui tiukoille. Pelattiin jälleen kuusi sarjaa. Kovimmin keilasi Malesian Rafiq Ismail 1457. Jatkoon pääsi 12 parasta ja sen viimeisen paikan Osku lopulta lunasti keilaamalla 1274. Näin Osku kommentoi päiväänsä:

-Päivä meni kovasti. Molemmat kierrokset mielestäni tosi hyvää peliä. Ensimmäisellä kierroksella oli vähän helpompi päästä läpi ja pallotkin toimivat hienosti. Toisella kierroksella oli hankalampaa, ja tuntui että kaikki pallot menivät ihan metsään, eikä rata-arpakaan suosinut. Kovaa työpeliä oli ja onneksi paikot onnistuivat tosi hyvin. Yksi ratapari oli tosi ongelmallinen, mutta siinä on ollut lähes kaikilla ongelmia, kun toinen rata on aivan erilainen.

Millä fiiliksillä lähdet huomiseen?

-Huomenna lähdetään taas nollilta. Muutan vähän pallojen pintoja ja toivottavasti löytyy parempi reaktio jostain. Kaikki annetaan ja ruutu kerrallaan hyvää peliä!

Kilpailu jatkuu huomenna vielä yhdellä kuuden sarjan osiolla ja sen jälkeen ovat vuorossa televisioitavat kahdeksan parhaan pudotuspelit.

Tulokset

Eliisa Hiltunen


« Palaa