World Bowling Tour

Tulosta

Naisvoittaja Thaimaan WBT-kilpailussa

WBT:n kolme parasta vasemmalta Stuart Williams, Danielle McEwan ja Rafiq Ismail. Kuva: Bowlingdigital.

28.09.2018

USA:n Danielle McEwan on voittanut Thaimaassa pelatun World Bowling Tourin kilpailun. Hän voitti Englannin Stuart Williamsin kahden sarjan finaalissa 443-411. Osku Palermaa jäi sijalle 17.

Thaimaan World Bowling Tourin osakilpailu on saatu pelattua. Osku Palermaalla oli tänään vaikea päivä ja hän jäi kilpailussa sijalle 17. Alku oli todella nihkeä. -Tänään alkoi kauheaan tapaan ja siitä ei enää toivuttu, Osku viestitteli Bangkokista. ”Kolmeen ensimmäiseen sarjaan jäi 10 reikää niin taskusta kuin taskun ulkopuoleltakin. Vikat kolme sarjaa tuli paremmin, mutta sitten oltiin jo liian kaukana. Kahteen vikaan olisi voinut tulla enemmänkin, mutta nurkkakeilat olivat eri mieltä. ” Oskun tulos kuuteen sarjaan oli 1218. Loppukevennyksenä Osku lähettää terveisiä puheenjohtajallemme: ”Jäi siihen viimeiseen sarjaan ”perttumaiset” kuusi kymppikeilaa, joka saattaa siis olla Pertulle arkipäivää, mutta itselleni aika harvinaista.” Palermaan matka jatkuu tästä Koreaan Sam Ho Cupiin.

Viimeisestä osiosta pudotuspeleihin jatkoivat Danielle McEwan 1381, Ismail Rafiq 1374, Stuart Williams 1352, Kyle Troup 1348, Anthony Simonsen 1339, Sin Li Jane 1317 ja Sean Rash 1316 sekä parhaana thaimaalaisena Yannaphon Larpapharat 1240. Pudotuksissa pelattiin viisi matsia, joista kaksi ensimmäistä kolmella pelaajalla ja loput kolme kahdella pelaajalla. Ensimmäisessä matsissa voiton vei Sin Li Jane tuloksella 261, Yannaphon Larpapharat teki 246 ja Sean Rash 195. Toisessa matsissa oli jännitettävää, kun Li Jane ja Kyle Troup pelasivat tasan 220. Troup vei jatkopaikan heiton uusinnalla tekemällä kaadon, kun Li Jane sai vain yhdeksän keilaa nurin.

Välierässä Troup kohtasi Stuart Williamsin. Tiukka mutta pudotuspelien heikkotasoisin ottelu päättyi Williamsin voittoon 182-179. Semifinaalissa Williams sai vastaansa Malesian Rafiq Ismailin. Tämäkin ottelu oli todella tasainen, sillä Williams voitti vain yhdellä pisteellä 206-205. Loppuottelussa Williamsia vastaan asettui ykkössijoitettu Danielle McEwan. He pelasivat kaksi sarjaan ja yhteistuloksella selvisi voittaja. McEwan oli jäänyt ensimmäisessä sarjassa 14 pistettä Williamsia jälkeen, mutta ero oli sen verran pieni, että McEwan vei lopulta finaalin selvin lukemin. McEwan teki toiseen 225 ja kun Williams sai toiseen vain 179, otti McEwan World Bowling Tourin tittelin lukemin 443-411.

Tuloksiin

Eliisa Hiltunen

 


« Palaa