Muut uutiset

Tulosta

Joulukuussa ensimmäistä kertaa Pori Senior Open - ilmoittautuminen käynnissä

08.10.2018

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä kilpailussa luvassa on hyvät palkinnot, minkä lisäksi paikalle odotetaan paljon osallistujia.

Pori Senior Open pelataan 7.-16. joulukuuta 2018 ja se pelataan Porin keilahallissa. Kyseessä on avoin kansallinen keilaturnaus vuonna 1968 ja aiemmin syntyneille. 

Kilpailun järjestäjinä toimivat Porin Keilailuliitto ry, Giants, Ke-Ka-53, BK-52, PoTa ja RC. Kilpailujohtajana toimii Ari Koriranta

- Idea tähän lähti pari vuotta sitten, kun havaitsimme, ettei Suomessa ole montaa pelkästään senioreille suunnattua kilpailua, Kotiranta kertoo. 

Hän on nähnyt runsaasti vaivaa sen eteen, että uudesta kilpailusta saadaan mahdollisimman hyvä osallistujille, minkä lisäksi osallistujia odotetaan runsaasti paikalle. 

- Olen lähettänyt 250 sähköpostia ja 50-60 viestiä puhelimella. Palaute on nyt jo ollut sen verran hyvää, että uskallan sanoa osallistujia olevan tässä vaiheessa 60-70. Tavoitemäärä yhteensä on 120-150 osallistujaa, mutta voi mennä sen ylikin. 

Ilmoittautuminen on täydessä käynnissä internetissä ja osallistumaan pääset suoraan tästä linkistä

Viikko ennen kilpailuerää ilmoittautumiset tulee tehdä suoraan keilahallille. 

Kilpailumaksut:
4+4 sarjaa 80€
Early Bird 4+4 sarjaa 70€
Uusinta 4 sarjaa 40€
Uusinta EB 35€
Desperado 25€ 

Tarkat ohjeet kilpailueristä ja muista kilpailuun liittyvistä tiedoista löydät tämän linkin kilpailujulisteesta.

 Pori Senior Openissa luvassa on hyvät palkinnot, kun kaikki 28 finalistia saavat vähintään 100 euroa. Pääpalkinto voittajalle on tuhat euroa.

- Palkintojakauma on monien mielestä kohdallaan, kun olen palautteita kuunnellut. Kuudestoistakin saa 200 euroa, niin pidemmältäkin kannattaa lähteä ilman, että tarvitsee poistua 50 euron seteli kourassa, jos finaaliin pääsee, Kotiranta sanoo. 

Kyseessä on uusi kilpailu, mutta jatkoakin varten on suunnitelmia tehty. 

- Kun tämä onnistuu, on ajatuksena vuoden päästä tehdä veteraaneille oma osio. Millä tavalla se muodostuuu, on vielä vähän auki, mutta tarkoituksena laajentaa niin, että veteraaneja huomioidaan sitten enemmän. 

- Toivotamme kaikki osallistujat tervetulleeksi Poriin joulukuussa, Kotiranta sanoo. 

Teksti: Henri Havusela


« Palaa