European Bowling Tour

Tulosta

Norwegian Open

Niko Oksanen pelasi hienon pelin 1466 ja teki myös 300-sarjan. Kuva: Bowlingdigital

12.10.2018

Vuoden viimeinen EBT-kilpailu on käynnissä ja suomalaiset ovat jo tehneet hyviä tuloksia. Sekä Niko Oksanen että Santtu Tahvanainen ovat heittäneet kilpailussa 300 pisteen sarjan.

Norwegian Open on hyvässä vauhdissa Oslossa, kun huomenna on jäljellä viimeinen karsintapäivä. Suomalaisia kilpailussa on mukana mukava joukko; Niko Oksanen, Mika Oksanen, Santtu Tahvanainen, Lassi Aalto, Peppi Konsteri ja Sanna Pasanen. Niko Oksasen yhteistulos kuuteen sarjaan on 1466 ja se riittää tällä hetkellä sijaan 4. Santtu Tahvanainen on pelannut 1375 ja on karsinnassa sijalla 18. Molemmat ovat tehneet kilpailussa myös 300-sarjan. Mika Oksasen paras tulos on 1272. Muut suomalaiset ovat parhaillaan aloittamassa pelejään.

Karsinnasta suoraan finaaliin selviytyy 28 keilaajaa. Yhteensä sunnuntain finaaliin pääsee 40 pelaajaa. Karsinnan lisäksi 12 parasta semifinaalista. Semifinaaliin onkin sitten monta tietä; karsinnan sijat 29-42, kaksi parasta eristä 1-7, neljä parasta naista, veteraania ja junioria finaalin karsinnan ulkopuolelta sekä kaksi parasta viidennen ja kuudennen sarjan turboista. Karsintaa johtaa tällä hetkellä Ruotsin Mattias Wetterberg huimalla tuloksella 1514 ja raja 28 parhaan joukkoon ja suoraan finaalipaikkaan on tällä hetkellä 1349.

Tulokset
Online scoring

Eliisa Hiltunen


« Palaa