Arvokilpailut

Tulosta

Eliisa Hiltuselle loistostartti Euroopan mestarien cupissa

Eliisa Hiltusen avauspäivä Langenissa sujui loistavasti. Kuva: Jarmo Ahokas

24.10.2018

Ensimmäisen kahdeksan sarjan osion jälkeen Hiltunen on upeasti toisena. 

Saksan Langenissa pelattava ECC starttasi keskiviikkona ja ensimmäisenä vuorossa oli naisten kahdeksan sarjan avausosio. 

Ensimmäistä kertaa urallaan mestarien cupissa edustava 25-vuotias Eliisa Hiltunen on ollut mukavassa vireessä pitkin syksyn kotimaan kisoissa, eikä tahti hyytynyt nytkään kisojen avauspäivänä. 

Hiltunen keilasi itsensä toiselle sijalle kahdeksan sarjan ensimmäisessä osiossa pistein 1717 ja keskiarvolla 214,6. Edellä on ainoastaan Hollannin edustaja Chantal Jacobs 26 pistettä edellä. Katso naisten avausosion tulokset tästä linkistä.  

Eliisan paras sarja 258 oli avausosion toiseksi kovin sarja. Italian Giada Di Martino täräytti heti avaussarjassa 300 pisteen täydellisen sarjan, mutta jäi lopulta viidenneksi. 

Hiltunen kertoo, että ensimmäisen osion aikana haasteitakin oli hyvästä tuloksesta huolimatta.

- Alku lähti hyvin liikkeelle, mutta sitten oli pientä tuskaisuutta ja meinasi tulla työpeli. Loppua kohden pallonvaihdolla ja muutenkin suorittaminen parani, ja tulos sitä myötä, hän kertoo.

Hiltusen pelit jatkuvat nopeasti heti huomenna torstaina.

- Pitää huomenna nopeammin tehdä oikeat ratkaisut, mutta tämä oli loistava aloitus viikolle, Hiltunen kuvailee. 

Myös toinen suomalaisedustaja Sami Konsteri pääsee huomenna näyttämään parastaan, kun miesten toisen ryhmän pelit alkavat ensimmäisellä osiolla torstaina klo 10:00.  

Naisten toinen ryhmä pelaa oman avausosionsa keskiviikkona 14.30 alkaen.  Miesten avausryhmä puolestaan starttaa pelinsä keskiviikkona klo 19:00.  

Linkki kisajärjestäjän sivuille

Teksti: Henri Havusela


« Palaa