Arvokilpailut

Tulosta

Eliisa Hiltunen hienolla pelillä kärkeen

Eliisa Hiltunen keilaa hienosti Saksassa.

25.10.2018

Euroopan Mestareiden Cup jatkui suomalaisittain hienoissa tunnelmissa, kun Eliisa Hiltunen nousi kärkeen.

Eliisa Hiltunen pelasi torstaina toiseen kahdeksan sarjan blokkiinsa hienot pisteet 1815. Hiltusen peli oli ensimmäisen blokin tavoin alussa hieman hakemista, kun pallot tekivät todella terävän liikkeen. Tänään avaussarjaksi tuli 207 ja toiseen 187. Tämän jälkeen Ellulla keilat alkoivat lähteä ja loppusarjat ovat hienoa luettavaa, 225, 254, 247, 213, 247 ja 235.

Eliisa oli luonnollisesti tyytyväinen suoritukseensa.
- Siitä olen erityisen iloinen, että pystyin tekemään haluamani muutoksia ja että ne olivat vielä oikeita ne muutokset, Eliisa viestitti Saksasta.
Huomisen vapaapäivän hän ottaa mielellään vastaan.
Hyvä, että saa yhden huilipäivän tähän. Lauantaina jälleen täysi tsemppi päälle.
Päävalmentaja Jarmo Ahokas on myös iloinen siitä kuinka hyvin Eliisa tällä hetkellä keilaa.
- Eliisan peliä on hieno katsoa. Suorittaminen on upealla tasolla, Ahokas kehui. Hiltunen johtaa oman eränsä keilattua 16 sarjaa hetkellä toisena olevaa Hollannin Chantal Jacobia yli 200 pisteellä.
Toinen erä keilaa vielä tänä iltana ja siellä pahimmat uhkaajat Eliisalle ovat Tanskan Mai Gigne Jensen, joka keilasi ensimmäiseen osioon 1808 pistettä ja Saksa Nadine Geissler. Hän teki ensimmäisessä osiossa 1741 pistettä, joten kärkikahinoissa Eliisa on joka tapauksessa 16 sarjan jälkeen.
Eliisan pelit jatkuvat perjantaina, kun 16 parasta naista jatkavat kahdeksan sarjaa. Tähän saakka keilatut pisteet seuraavat mukana.

Sami Konsteri keilaa toisen osionsa perjantaina kello 14:30 alkaen.  

 

Tuloksiin

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa