Kansainväliset kilpailut

Tulosta

US.Open alkoi – suomalaiset vaisuina

27.10.2018

US.Openia johtaa ensimmäisen kahdeksan sarjan blokin jälkeen Kristopher Prather. Suomen Osku Palermaan ja Jari Ratian aloitukset olivat vaisuja.

Tulostaso US.Openissa on luonnollisesti matalahko, sillä olosuhteet ovat todella haastavat. Parhaan tuloksen ensimmäisessä kahdeksan sarjan blokissa teki Kristopher Prather. Hän summasi tuloksen 1823 ja johtaa kilpailua 15 pisteen erolla Greg Ostranderiin.

Suomalaisittain avaus ei mennyt hyvin, sillä Jari Ratia on tuloksella 1597 sijalla 76:s. Hän heitti kaksi kertaa yli 230 sarjan, mutta viisi alle 200 sarjaa pudotti tuloksen nipin napin alle parirajan. Osku Palermaan peli ei ottanut kulkeakseen. Kaksi ensimmäistä sarjaa olivat 170 tienoilla ja kolmessa seuraavassakaan sarjassa ei 200 mennyt rikki. Kuudes sarja toi hänelle 245 pistettä, mutta kaksi viimeistä ei taas sujunut ja hänen sijoituksensa on ensimmäisen blokin jälkeen 95:s, kun hän heitti 1548 pistettä.

Kilpailussa keilataan ensin kolme kahdeksan sarjan blokkia, jonka jälkeen 36 parasta jatkavat pelejään. Tällä hetkellä raja jatkopeleihin on 1653.

Toinen blokki alkaa Suomen aikaa lauantai-iltapäivällä ja päättyy sunnuntaiaamuna. Kilpailua voitte seurata järjestäjän sivuilta tästä linkistä.

 

 

Olli Pakonen


« Palaa