Arvokilpailut

Tulosta

ECC:n naisten kahdeksan parasta selvillä - Eliisa Hiltunen kolmantena

27.10.2018

Eliisa Hiltunen jatkaa hyvissä asetelmissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Lauantaina keilattiin Euroopan mestarien cupin 16 parhaan naisen kahdeksan sarjan osio. 

Turnauksessa loistanut Eliisa Hiltunen lähti päivään kärkipaikalta, mutta lauantaina Tanskan Mai Ginge Jensen sekä Saksan Nadine Geissler olivat suomalaista paremmassa iskussa. 

Hiltusen sijoitusta pudotti viimeisen sarjan tulos 167, minkä lisäksi hän ei yltänyt ihan yhtä koviin sarjoihin kuin kärkeen siirtyneet kilpakumppanit.  

- Ihan hyvää peliä, vaikka viimeinen sarja harmittaa. Keilat eivät tänään lähteneet niin hyvin kuin viime pelissä. Hyvästä tilanteesta pääsee huomenna jatkamaan ja peli suht hyvin hallussa, Hiltunen kommentoi Saksasta.

Joka tapauksessa erot kärjessä ovat pienet, kun Geissler on Hiltusta edellä vain viisi pistettä kokonaistilanteessa. Voit katsoa tuloksia tämän linkin takaa.

Ennen sunnuntain neljän parhaan pudotuspelejä vuorossa on sekä miesten että naisten kahdeksan parhaan neljän sarjan osio, joka alkaa Suomen aikaan klo 10:00.  

Lauantaina Sami Konsteri pelaa vielä paikastaan kahdeksan parhaan joukossa, kun 16 parasta miestä pelaavat vielä kahdeksan sarjaa klo 14:00 alkaen. Konsteri oli kahden blokin jälkeen kahdeksanneksi paras miesten kokonaistilanteessa. 

- Hymyssä suin lähdetään tänään pelaamaan ja toivotaan, että hymy säilyy pelin jälkeenkin, Konsteri linjaa.

Järjestäjän sivut 
Online scoring

 


« Palaa