Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Ratia kohensi asemiaan US.Openissa

28.10.2018

US.Openissa on keilattu toinen kahdeksan sarjan osio. Jari Ratia keilasi toiseen blokkiin 1721 ja nousi sijalle 28.

Kilpailua johtaa ensimmäisen osion tavoin Kristopher Prather, joka oli aivan omilla luvuillaan heittämällä toiseen blokkiin vaikeissa olosuhteissa käsittämättömän 1956 tuloksen. Hänen perässään tulee Greg Ostrander ja Dom Barrett. He ovat jääneet kumpikin yli 200 pistettä Pratherista.
Jari Ratia pelasi hienon osion, kun hän summasi 1721, millä hän nousi sijalle 28 ja kiinni jatkopaikkaan. Ratian pelissä oli sekä hyviä että huonoja hetkiä, sillä sarjaskaala oli laidasta laitaan. Kahdesti hän heitti yli 250, mutta toisaalta kahdesti myös alle 180. Hän oli pelinsä jälkeen kuitenkin tyytyväinen.
- Aloitin hyvin pari sarjaa, mutta sitten olin kyllä pari seuraavaa sarjaa aivan kahvilla, Jasu viestitti.
PBA:ssa pelaajien apuna on pallotehtaiden tour reppejä, jotka toimivat ratavalmentajina oman tallin pelaajille.
- Stormin tour rep Tim Mack sai pelini vaikean vaiheen jälkeen taas uomiin ja lopputulokseen olen tyytyväinen, hän jatkoi.

Toisen suomalaisen Osku Palermaan toinen blokki alkoi synkissä merkeissä, kun hänellä ei tahtonut onnistua pelissään mikään. Viiteen sarjaan hän kokosi ainoastaan 886 pistettä. Ammattimies kokosi itsensä kuitenkin kolmeen viimeiseen sarjaa tehden niihin 715 pistettä ja nostamalla tuloksen 1601:een, jolla säilyi pieni sauma jatkopeleihin.
Osku ei luonnollisesti tyytyväinen peliinsä ollut. Hänen sijoituksensa on tällä hetkellä 84:s.
- Huonoja avauksia aivan liian paljon. Paikkopeli sentään oli ihan ok, mutta kaadot olivat vähissä viisi sarjaa, onneksi tuli hyvät kolme viimeistä sarjaa, joten viimeisessä blokissa on pienet mahdollisuudet nousta jatkopeleihin, Osku kertoi.

Sunnuntai-iltapäivälla Suomen aikaa alkaa kolmas blokki joka päättyy maanantaiaamuna. Tämän jälkeen 36 parasta jatkavat pelejään. Jari Ratialla on herkullinen tilanne, kun hän on jo 36 joukossa ja taistelee paikastaan jatkopeleihin. Osku Palermaalla matkaa jatkopaikkaan on 144 pistettä ja aikaa kahdeksan sarjaa, joten mahdollisuus on, mutta isoa peliä vaatii.

 

PBA:n sivulle

 

Olli Pakonen


« Palaa