Muut uutiset

Tulosta

Mika Koivuniemelle lisätunnustusta - ehdolla USA:n keilailuliiton Hall of Fameen

07.11.2018

Mika Koivuniemen pitkän keilailu-uran arvostaminen jatkuu Yhdysvalloissa.

Jo aikaisemmin ammattilaiskiertue PBA:n Hall of Fameen äänestetty huippukeilaaja Mika Koivuniemi saa Pohjois-Amerikassa lisää tunnustusta hienolle uralleen, kun USA:n keilailuliitto USBC (The United States Bowling Congress) nimesi suomalaisen ehdolle liiton omaan Hall of Fameen.

Samalla liitto tiedotti jo valinneensa neljä keilailuvaikuttajaa Hall of Fameen eri kategorioissa:

Veterans -kategoria - Jim St. John
Meritorious Service -kategoria - John Davis sekä Bob Johnson
Pioneer -kategoria - Larry Lichsten

Mika Koivuniemi kuuluu puolestaan huippukeilaajien joukkoon, joista tullaan äänestämään lopulliseen Hall of Fameen Superior Performance -kategoriaan kunniajäseniä.  

Muita ehdokkaita Koivuniemen ohella ovat miehistä Patrick Allen, Chris Barnes, Dave Ferraro, Randy Pedersen ja Mark Williams. Naisista ehdolla ovat omassa kategoriassaan Marianne DiRupo,  Kelly KulickSandra Jo Shiery sekä Tammy Turner.

Ehdokkaiden tulee saada äänistä 70 prosenttia päästäkseen kunniajäseneksi. 

- Ehdokkaaksi pääsin ja listalla on kovia nimiä. Kun puhutaan USBC:stä, niin ei-amerikkalaisen on varmasti vaikea päästä sisään. Barnes tullaan varmasti valitsemaan, tai ihmettelen, jos ei, Koivuniemi pohtii. 

Hän kertoo PBA:n kunniajäsenyyden olleen hänen uransa kruunu, mutta myös tuore ehdokkuus lämmittää. 

- Hienoa, että heti ensimmäisellä mahdollisella kerralla pääsin ehdokkaaksi. Katsotaan ja odotellaan, miten äänestyksessä käy. Olisihan tämäkin hienoa, Koivuniemi kertoo mahdollisesta valinnasta. 

Lisätietoja USBC:n valinnoista saat tästä linkistä

Teksti: Henri Havusela

 


« Palaa