Arvokilpailut

Tulosta

Suomalaiset pärjäävät hienosti maailmancupissa - kaksi blokkia pelattu

08.11.2018

Osku Palermaa on kokonaistilanteen toinen ja naisissa Sanna Pasanen on noussut jo kahdeksanneksi. 

Sekä miehet että naiset ovat keilanneet Las Vegasissa kahden blokin aikana 16 sarjaa. Miehissä Osku Palermaa on molempina päivinä ollut vahvassa iskussa, ja on hienosti toisena USA:n Kyle Troupin pitäessä kärkipaikkaa. 

Palermaan tulos tässä vaiheessa on 3656 pstettä keskiarvolla 228.50. Eroa Toupiin on 104 pistettä.  Palermaan takana kolmantena on Kanadan Ryan Reid, jonka tulosta 3626 nostaa kisojen ensimmäisenä tehty täydellinen 300 pisteen sarja. 

Palermaa näkee suorituksessaan parantamista, mutta tähtäin on neljän sakissa. 

- Tuloksellisesti hyvä päivä. Fyysisesti huonompaa peliä. Enemmän huonoja heittoja kuin eilen, mutta tänään kävi kyllä hyvä tuuri ja paikkopeli oli hyvää. Ei yhtään missiä, yksi paikattu reikä ja ainoastaan kolme tyhjää. Kaikki sarjat yli 200 oli hyvä juttu, Palermaa sanoo. 

Hänen mukaan kentät olivat toisena kisapäivänä vaikeammat.

- Pallot kääntyivät aiemmin ja sen takia menettivät enemmän energiaa, mistä johtuen myös oli vähemmän tilaa oikealle. Ruutu kerrallaan töitä ja cutti kerrallaan neljän joukkoon, hän linjaa. 

Sanna Pasanen puolestaan on parantanut sijoitustaan sen jälkeen, kun ensimmäisen blokin avaussarjat eivät sujuneet odotetusti. Nyt hän on jo naisissa kahdeksanneksi paras. 

- Tuloksista en kauheasti tiedä, kun olen keskittynyt vaan keilaamiseen ja omaan tekemiseen. Ilmeisesti nyt nousin kuitenkin kahdeksan parhaan joukkoon, Sanna kertoi heti toisen blokin päätyttyä. 

Naisissa on äärimmäisen tasainen tilanne. Pasanen on sijoituksellaan kärkinimi Li Jane Sinistä 169 pisteen päässä ja väliin mahtuu kuusi muuta kilpailijaa. Toisaalta Pasasen takana muut kilpailijat hengittävät niskaan, joten vahvaa suorittamista tarvitaan tulevissa osioissa, jotta sijoitus nousee entisestään. 

- Aika pienet erot on edelleen. Ehkä vähän harmittaa tuo loppu, kun vaihdettiin ratapareja ja viidennen sarjan ratapari oli paljon nopeampi, mitä odotin, mutta sen jälkeen vaihdettiin rutikuivalle radalle.  Hyvin sain tsempattua niissä, mutta enemmänkin olisi pisteitä voinut tulla, Pasanen kertoo. 

Hän on kuitenkin tyytyväinen siihen, että oma peli on löytynyt kisan edetessä paremmin. 

- Parempaa tekemistä taas tänään ja suht hyvin olin kartalla, mistä oli hyvä rakentaa. Parempaan suuntaan mennään ja nyt taistellaan. Hyvä pössis on edelleen, hän linjaa. 

Näistä linkeistä näet: 

Miesten kokonaistilanne 
Naisten kokonaistilanne 
Kisajärjestäjän sivut 

Henkilökohtaiset sarjat näkee klikkaamalla listalta kilpailijan nimeä.  

Pelit jatkuvat heti torstaina. Miehet pelaavat kolmannen kahdeksan sarjan osion klo 18:30-22:30. Naisten vastaava osio on vuorossa myöhään torstain ja perjantain välisenä yönä klo 0:00-3:30.


« Palaa