Arvokilpailut

Tulosta

Osku Palermaa jatkaa vahvasti maailmancupissa - Sanna Pasasen kilpailu päätökseen

10.11.2018

Osku Palermaa piti Las Vegasissa maailmancupissa toisen sijansa ennen round robinia. Sanna Pasanen joutui pettymään ja hänen kilpailunsa on ohi.

Pasanen oli vielä ennen perjantaita kahdeksannella sijalla 24 sarjan jälkeen, mutta viimeisessä kahdeksan sarjan osiossa hän tippui kymmenenneksi, joten hänen pelinsä eivät jatku lauantaina kahdeksan parhaan round robinissa. 

- Aika huono fiilis tällä hetkellä, kun olisi halunnut tietysti jatkaa huomenna. Ihan ok päivä tänään oli, mutta se ei sitten riittänyt oikein mihinkään. Harmittaa tosi paljon. Huonoin maailmancupin sijoitus tähän asti itselleni, Pasanen kertoi lauantaina pettyneenä. 

Pasasen sijoitusta tiputti erityisesti lauantaina seitsemäs sarja, josta pisteitä tuli 159. 

- Siinä joutui siirtymään hallin alkupäästä loppupäähän ja se rata oli erilainen, hän kertoo. 

Naisten kilpailua johtaa Indonesian Nadia Pramanik Nuramalina. Kokonaistilanteen näet kisajärjestäjän sivuilta tästä linkistä

Osku Palermaa sen sijaan jatkaa vahvaa viikkoaan Las Vegasissa olemalla yhä 32 sarjan jälkeen toinen USA:n Kyle Troupin jatkaessa kärjessä. Kolmantena oleva Kanadan Ryan Reid jäi Palermaan taakse 136 pisteen erolla. 

Lauantaina Palermaa keilasi ainoastaan yhden sarjan alle 200 pisteen, kun kahdeksannesta sarjasta irtosi 177 pistettä. Loistavasta sijoituksestaan huolimatta hän itse näkee pelissään vielä parannettavaa.  

- Aika tasapaksu päivä. Radat oli vähän hankalammat niin kuin arvelin. Ok suorittamista lähes koko päivä. Vähän lopussa olisi voinut olla huolellisempi, hän viestitti kisapaikalta.

Lauantain round robiniin Palermaa lähtee hakemaan paikkaa neljän parhaan joukossa.

- Täällä formaattina on, että neljän joukkoon vaan pitää päästä, ja sitten on 1. vastaan 4. ja 2. vataan 3:s. Siihen nähden on hyvä tilanne ja sinne vedetään huomenna. Sitten hyvää peliä matseissa ja hyvä tulee! 

Miesten kokonaistilanteen näet tästä linkistä. Round Robin aloitetaan Las Vegasissa lauantaina myöhään Suomen aikaan. SKL uutisoi tapahtumista kilpailun edetessä.


« Palaa