SM-Liiga

Tulosta

Miesten SM-liigakierros lauantain osalta pelattu - GB loisti

GB oli kovassa iskussa. Lauantain viimeisessä ottelussa joukkue nappasi voiton Joe's Goldista.

17.11.2018

Lauantaina pelattiin miesten SM-liigan toisen kierroksen ensimmäiset kuusi ottelua.

Lauantain kovimpaan tulokseen Kaupin keilahallissa Tampereella ylsi kaikki pelinsä voittanut GB, joka oli ensimmäisen lokakuussa pelatun liigakierroksen jälkeen yhteispisteissä vasta kahdeksantena. Lauantain loistava vire nosti joukkueen kokonaistilanteessa jo kolmanneksi, kun kärjessä jatkavat Mainarit sekä TKK. 

Katso lauantain tarkat tulokset ja tilastot tästä linkistä SKL:n seurantauutisesta

Lauantaina jaossa olleista 120 sarjapisteestä GB kuittasi itselleen komeasti 95. 

- Keli sopi meidän joukkueelle paremmin tällä kertaa. Tykkäämme pelata ylempää ja pikkaisen enemmän kierteellä kuin muut, niin sellaiseen kierrepelaamisen tämä keli sopi paremmin meille, kommentoi GB:n Pyry Puharinen. 

Miesten SM-liigan kokonaistilannetta hallitsee edelleen hallitseva mestari Mainarit, joka keräsi myös komeat 84 pistettä lauantailta. Mainarit voitti peleistään viisi ja hävisi ainoastaan kertaalleen RäMe:ttä vastaan.

GB:n ykköspelaaja lauantaina oli miesten MM-kisoihinkin valmistautuva Kimmo Lehtonen, joka oli lauantain toiseksi paras keilaaja kuuden sarjan tuloksella 1379 ja keskiarvolla 229,83. Lehtonen onnistui myös tekemään täydellisen 300 pisteen sarja. Päivän toisesta 300 sarjasta vastasi Joe's Goldin Markku Veijanen.

Päivän ykkösnimi oli Mainarien Tomas Käyhkö 1410 pisteellä. Raskaita pisteitä sen sijaan keräsi eniten TKK. 2-joukkueen Henrik Puumala, joka voitti kaikki ottelunsa. 

GB:n riveissä loisti myös Olli-Pekka Pajari, joka keilasi keskiarvolla 206,33. 

- Tässä päivässä hyvää oli tietysti se, että voitimme kaikki pelit, Pajari tiivisti pelien jälkeen. 

Puharisen mukaan GB:n pelaamisessa näkyi rentous verrattuna Joensuussa pelattuun ensimmäiseen kierrokseen. 

- Kyllä joo, kun huomattiin pelin kulkevan, niin siinä vaiheessa se ei myöskään tuntunut pakkopullalta. Kerkeää ehkä jopa nauttimaankin pelaamisesta, hän linjaa. 

Liigakierroksen jälkimmäiset viisi ottelua pelataan sunnuntaina klo 10:00 alkaen. Puharisen mukaan pitkät pelipäivät vaativat veronsa. 

- Ovat nämä aika rankkoja, ja väsymys ehtii iskeä. Jossain vaiheessa päivää tulee väkisinkin turhautuminen jossain kohtaa, mutta siitä pitää päästä vaan yli. Näkeehän sen pituuden tässäkin, että sormet ovat täynnä teippiä ja pikaliimaa. Nyt ruuan ja saunan kautta rentoutumaan ja huomenna jatketaan. 

Teksti: Henri Havusela

 


« Palaa