Arvokilpailut

Tulosta

Miesten maajoukkue matkustaa tänään MM-kisoihin

22.11.2018

Suomen miesten maajoukkue matkaa torstai-iltana Hongkongiin vuoden 2018 MM-kisoihin. 

MM-kilpailut pelataan 24.11.-6.12.2018. Tänä vuonna Suomen joukkueeseen kuuluvat Osku Palermaa, Jari Ratia, Niko Oksanen, Kimmo Lehtonen, Sami Konsteri, Joonas Jähi sekä päävalmentaja Jarmo Ahokas.  

Perjantaina ja lauantaina joukkueet harjoittelevat kisapaikalla. Sunnuntaina vuorossa on single-kilpailun ensimmäiset osiot. Tarkan aikataulun näet kisajärjestäjän sivuilta tästä linkistä

Huomionarvoista tänä vuonna MM-kisoissa on se, että kaikkien osioiden finaalit pelataan vasta kisojen viimeisinä päivinä, eikä suoraan osioiden jälkeen, kuten tavallista. 

Suomi lähtee mitalitavoittein MM-kilpailuihin. Edellisistä kisoista kotiintuomisina oli kolme mitalia, kun Petteri Salonen voitti All Events -hopeaa, minkä lisäksi Suomi saavutti Trio- ja parikisan pronssimitalit. 

- Varmaan jokainen jätkä on asettanut itselleen omat tavoitteet. Henkilökohtainen tavoitteeni on, että tuomisina on mitali kisoista. Toivottavasti se on kultainen ja toivottavasti niitä on useampia, mutta yksi mitali on tavoitteena. Se ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys, päävalmentaja Jarmo Ahokas kommentoi ennen lähtöä MM-kilpailuihin.

Suomen joukkue on hyvin kokenut, sillä kaikilla pelaajilla on aikaisempaa kokemusta runsaasti Suomen maajoukkueessa keilaamisesta. 

Hongkongin MM-kisoihin osallistuu kaiken kaikkiaan 278 keilaajaa 50 maasta. 

Tiedotusta kisoissa hoitaa joukkueenjohtajan roolissa kisoihin matkustanut Suomen Keilailuliiton puheenjohtaja Perttu Jussila

Tänä vuonna suomalaisilla on mahdollisuus seurata maajoukkueen edesottamuksia, kun Elisa Viihde Sport on ostanut oikeudet näyttää MM-kisojen ratkaisupelit 1.-5. joulukuuta, kuten aikaisemmin kerroimme

Linkki kisajärjestäjän sivuille

 

 


« Palaa