Arvokilpailut

Tulosta

Andrew Anderson tinttasi kärkeen

25.11.2018

Viime tiistaina PBA:n vuoden keilaajaksi valittu Andrew Andersson näytti muille kaapin paikkaa singlen ensimmäisessä erässä.

Yleensä peliin kuin peliin tekee hyvää, jos väliin naputtaa 278,279 ja 300. Näin oli myös Andrew Andersonin tapauksessa. Ensimmäinen sarja oli rahtusen varovainen (200), mutta sen jälkeen seuraavat 1,5 tuntia oli pakka kiitettävästi selällään. Kahden viimeisen sarjan puolustuspeli (201 ja 215) siivittivät tuloksen 1473:en, jolla mitalipelipaikka irtoaa varmasti.

Erän kakkonen oli Maleasian Rafiq Ismail, joka jäi yli 100 pistettä Andersonin taakse tuloksella 1361. Kolmas oli Colombian Edward Rey pistein 1308.

Jo neljännessä sarjassa heiteltiin lähempää vitosmerkkiä, joten ylös tulee pelipaikka kipuamaan. Seuraavassa vuorossa esiintyvät Suomelta Sami Konsteri ja Niko Oksanen.

Valitettavasti online scoringia kisoista ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla. Myöskään live streamaus ei ole sallittua muilta kuin kilpailunjärjestäjiltä. Tuloksia päivitetään onneksi ripeästi. 

kisajärjestän sivuille

Perttu Jussila


« Palaa