Arvokilpailut

Tulosta

Nikolta mainio startti

25.11.2018

Niko Oksanen esiintyi toisen sarjan notkahdusta lukuunottaamatta vakuuttavasti heittäen 1310. Sami Konsterin peli oli vaikeuksien värittämää ja tulos jäi piirun verran alle parin; 1193:een.

Niko lähti heti telineestä loistavasti nakaten 246. Ensimmäisen radan vaihdon myötä tuli kuitenkin ongelmia, jotka eivät kuitenkaan kestäneet sarjaa pidempää. Vähän tuttiliimaa, pallon ja pelipaikan vaihto, ja kone puksutti jälleen onnellisesti. Kahden pelatun erän jälkeen Nikon tulos oikeuttaa neljänteen sijaan.

”Toisen sarjan alussa meinasi pallosta irrota tutti, joka toi ensin huonon heiton ja sitten kärsi luottokin. Pallon vaihdon myötä saatiin homma taas haltuun. Nyt osataan jatkossa paremmin varautua muutoksiin. Kisat on nyt avattu ja tästä eteenpäin”, kertoi Niko Oksanen pelien jälkeen.

Sami Konsterin peli oli yhtä selviytymistaistelua. Kuusi sarjaa 183:n ja 212:sta välille ilman triplaa pidempää pötköä kertoo aika paljon. Mies oli luonnollisesti pelin jälkeen allapäin.

”Kun pää ei kestä niin pää ei kestä. Jatkossa täytyy siirtyä vaan entistä ylemmäs pelaamaan”, olivt ainot painokelpoiset kommenttit.

Toisenkin erän vei nimiinsä jenkki; tällä kertaa Kyle Troup pistein 1368.

Pelit jatkuvat huomenna klo 09:00, jolloin radalle astelevat Kimmo Lehtonen ja Jari Ratia. Jatkamme manuaalisen tulospalvelun pitämistä, koska eipä tuosta online scorigin entisöinnistä näytä tulevan tuon taivaallista. Tämän päivän tulospalvelutohotuksen yhteydessä jäi kuvat ottamatta, mutta josko huomenna menisi silläkin saralla paremmin.

Perttu Jussila


« Palaa