Arvokilpailut

Tulosta

Kohtuulliset avaukset

26.11.2018

Jari Ratia avasi kisat 1253 ja Kimmo Lehtonen 1209. Molemmat olivat jatkoa ajatellen luottavaisin mielin.

Kimmon peli oli alkuun hakemista pelilinjan ja lopussa pallojen kanssa. Välissä painettiin pari sarjaa ns. vanhanaikaisesti. Kokonaisuus antoi kuitenkin hyviä eväitä jatkoon.

”Ei tässä mitään. Löytyi kolme palloa, joilla tässä on ihan ok pelata ja peli-idea on nyt suht selkeä. Vähän täytyy pintoja muuttaa. Tuossa on saumaa heittää paljonkin”, Kimmo kertoi radalta päästyään.

Jasulla oli tasku pääasiassa hallussa koko pelin ajan. Radat muuttuvat aikamoista vauhtia, joten silmät on todellakin pidettävä auki. Peliä työstettiin neljällä eri pallolla ja viimeistä sarjaa kutosmerkin tietämistä. Jasulla muutokset näyttivät loogisilta.

”Kelin kanssa ei oikeastaan ollut ongelmia missään kohtaa. Ison pelin aihioita on, mutta Mitää tuossa ei ilmaiseksi tule. Suorittaminen oli tänään ihan hyvää. Eka peli tuppaa aina olemaan vähän tunnustelua, mutta tästä on hyvä jatkaa”, Jasu analysoi.

Jari oli valinnut ensimmäiseen peliin vain viisi palloa eli yksi paikka oli vielä täytettävänä. Kuusi palloa valittuaan keilaajat saavat vielä halutessaan vaihtaa yhden pallon kisojen aikana. Radat kävivät jo singlessä niin hitaiksi, että viimeisen pallon valinta helpottui aikalailla
”Sekin hyvä puoli tässä oli, että enää ei tarvitse pohtia, minkä valitsee. Kovin otti lopussa pallo kiinni rataan”, Jasu totesi.

Valmentaja Ahokas tavoitettiin myös kommenteille lounaan lomassa.
”Jos katsotaan kokonaisuutta niin meillähän ei kukaan ole marjassa. Siihen nähden asiat on hyvin. Yksi kova pari vielä pelaamatta ja onnistuessaan on hyvät saumat mitaliin. Jatkoa ajatellen olen luottavainen”, oli Japen näkemys neljän pelaajan single-esitysten jälkeen.

Pelit jatkuvat paikallista aikaa 13:45 Joonas Jähin ja Osku Palermaan toimesta. Jotakuinkin reaaliaikaista tulospalvelua voi seurata näiltä sivuilta.

http://2018wmc.worldbowling.org

Perttu Jussila

 


« Palaa