Arvokilpailut

Tulosta

Haasteita ilmassa

26.11.2018

Alati muuttuvien ratojen kanssa painimista oli Joonaksen ja Oskun pelit. Ideoita löytyi, kunnes jo seuraavalla rataparilla sai jo kaivaa kompassia uudestaan. Joonakselle 1165, Oskulle 1204.

Osku Palermaalla oli käytännössä kaikissa sarjoissa, viimeistä lukuunottamatta, alku hyvinkin vaikea ja loppu erittäin asiallinen. Ratakohtaiset erot olivat - kuten etukäteen arvailtiinkin - merkittäviä.

”Tavallaan lähellä, mutta ei kuitenkaan siellä päinkään. Yhtäkään sarjaa ei voinut aloittaa samoin, kun edellisen lopetti. Tämä oli toki odotettavissakin, kun arvioilta 30%:a porukasta heittää uretaaneilla ja muutenkin sieltä ja täältä. Fyysisesti heittäminen oli varmaan parasta, mitä arvokisojen ekassa blokissa on koskaan ollut. Nyt meni arpomiseen vaan aika paljon pisteitä. Tulostaso tulee tästä varmasti putoamaan entisestään, kun laitetaan lisää keilaajia radalle”, Osku pohti.

Joonas oli pelin jälkeen luonnollisesti turhautunut.

”Aika kypsää. Pysy taskussa aika hyvin, mutta reaktio oli heikko, ja sitten väliin joku paikkaamaton himmeli. Jengi alotti pelaan todella ylhäältä eli ei ollu mulle mikään helpoin erä niin kuin vähän odotinkin”, totesi Joonas.

Singlessä neljän parhaan joukkoon vaadittiin 1349, tästä tuloksesta vastasi Kanadan Dan Mclelland. Muut jatkoon menijät olivat USA:n Andrew Anderson sekä Kyle Troup ja Malesian Rafiq Ismail. Suomalaisista paras oli Niko Oksanen sijalla 11.

Huomenna pelit jatkuvat parikilpailulla. Ensimmäisinä radalle rynnivät Osku Palermaa ja Niko Oksanen klo 13:45. Kimmo Lehtonen ja Jari Ratia pelaavat keskiviikkona klo 09:00 ja Sami Konsteri sekä Joonas Jähi klo 13:45.


« Palaa