Arvokilpailut

Tulosta

Vaisua oli

Sami Konsteri pallon reaktiotaan metsästämässä.

27.11.2018

Kisat etenevät ja kentät muuttuvat haastavammiksi ja haastavimmiksi. Osku Palermaa työsti 1165, Niko Oksanen 1123.

Harvoin näkee ratojen muuttuvan vastaavalla vauhdilla. Vaikuttavia tekijöitä on useita: pelaajien korkeat kierrosmäärät, haastava keli, jota jäsennellään useilla eri tavoilla ja palloilla ja niin edelleen. Mielenkiintoisena huomiona se, että kymmenen suosituimman pallon listalla on 6 eri uretaanipalloa, joita on yhteensä valittu 220 kappaletta. Kokonaisuutena tulostaso on arvokisojen arvoinen.

Osku Palermaa aloitti tänään hyvin erilaisella idealla kuin eilen, mutta ensimmäinen sarja oli yhtä vastoinkäymistä viiden paikkaamattoman reiän maustamana. Tuosta peli parani muutamaksi sarjaksi, kunnes lopussa oli jälleen vaikeuksia, joista täällä ei ole tapana selvitä vähällä.

”Huonompaa peliä kuin eilen. Katatrofi alku ja viimeiseen kahteen sarjaan taisi tulla yksi kaato oikealla radalla - siitä ei tule paljon. Onneksi paikot osui, koska muuten olisi nollatuloksen sijaan miinustulos. Harmittaa; ei muuta sanottavaa”, Ode kommentoi peliään.

Olosuhteesta irtosi vielä vähän sanottavaa.

”Hyvän olosuhteen valitsivat - tulosta saa jos keilaa hyvin, oikeasta paikasta, oikealla pallolla ja ”arvaa” oikein”. Niin kuin eilen arveltiin, niin tulostaso tulee varmasti kautta linjan putoamaan”.

Nikon peli oli yhtä painimista. Kun peli-idea löytyi ei mennyt aikaakaan, kun se oli jo tiessään. Heittäminen ei varsinaisesti näyttänyt huonolta, mutta luotto puuttui. Pelin jälkeen ei riemusta hypelty.

”Harmittaa, näin voisi lievästi ilmaista. Ei tuntunut ihan niin huonolta, mitä tulos näyttää. Väärässä paikassa väärään aikaan. Rohkeampia muutoksia pitää tehdä”, Niko totesi.

Duon yhteiskommentti oli joka tapauksessa se, että onneksi pelit ovat vasta puolessa. Perinteisesti meikäläisten tulokset ovat kohentuneet, kun porukkaa on lisätty joukkueeseen.

Valmentaja Ahokas oli olosuhteesta pelaajien kanssa samoilla linjoilla.

”Haastava olosuhde, joka on muuttunut entistä haastavampaan suuntaan. Näillä keleillä ei pysty seiftaamaan, pienetkin irrotuksen erot näkyvät isoina eroina keiloissa. Nyt käydään reenaamassaja toivottavasti ollaan huomenna parempia”.

Kahden erän jälkeen parikilpailun kärjessä on Malesian Andrian Ang ja Tun Al-Hakim tuloksella 2596. Pelit jatkuvat huomenna klo 09:00, jolloin vuorossa ovat Jari Ratia ja Kimmo Lehtonen.

Järjestäjän sivuille

 

Perttu Jussila

 

 

 

 


« Palaa