Arvokilpailut

Tulosta

Pienestä jäi kiinni

28.11.2018

Aamuerässä pelanneet Jari Ratia ja Kimmo Lehtonen sijoittuivat parikilpailussa kahdeksansiksi jääden mitalipeleistä 50 pistettä, Jasu heitti 1303 ja Kimmo 1226. Viimeisessä erässä keilanneiden Joonas Jähin ja Sami Konsterin kohtalo oli ensimmäisen putoajan paikka viidentoista pisteen erolla neljänteen. Samille 1320, Joonakselle 1244.

Olipahan päivä. Ensimmäisessä erässä Kimmo Lehtonen ja Jari Ratia pääsivät kamppailemaan paikasta neljän parhaan joukossa, ja toisessa erässä oli Joonas Jähin ja Sami Konsterin vuoro tehdä samoin. Valitettavasti molempien parien hiihto jäi lyhyeksi.

Valmentaja Jarmo Ahokkaan tuntemukset päivästä olivat kaksijakoiset, mutta päällimmäisenä oli tietysti harmitus.

”Tuota lähemmäs ei mitalia pääse. Tottakai se harmittaa. Molemmat parit pääsivät tänään viimeiseen sarjaan asti taistelemaan mitalista, joka on tietysti hienoa ja tosi hyvä juttu jatkoa ajatellen. Nyt tehdään vielä pari pallon vaihtoa ja huomenna jatketaan. Meillä on molemmilla trioilla hyvät mahdollisuudet mitaleille”, Jape totesi.

Tänään nähtiin hyvin erilaista peliä kuin singlessä; käytännössä kaikilla oli peli-idea hallussa. Kelin visaisuus tulee esiin etenkin irrotuksien vaihteluista. Jos pallo lähtee ylöspäin, kaislikossa suhisee varmasti. Vastaavasti, jos pallon saa hyvin eteen päin on välillä jopa rahtunen tilaa.

Liukua näytti tänään olevan hiukan enemmän, joka näkyi heti tuloksissakin. Mielenkiintoista nähdä, mitä yksi lisäpelaaja rataa kohden tekee, vaikkakin sarjamäärä puolittuu. Selvästi oli nähtävissä myös se, että moni oli luovuttanut uretaani-idean singlen jälkeen. Tämä lienee kaikkien etu.

Parikilpailussa mitalipeleihin selviytyivät USA, Kanada, Malesia sekä Korea.

Trioissa jaot ovat seuraavat: Niko Oksanen, Kimmo Lehtonen ja Jari Ratia aloittavat huomenna klo 12:45 , ja Joonas Jähi, Sami Konsteri ja Osku Palermaa klo 16:30.

järjestäjän sivuille

Perttu Jussila


« Palaa