Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Osku Palermaa kisaa Etelä-Koreassa

18.12.2018

Etelä-Koreassa keilataan parhaillaan Korean PBA:n kilpailua. Suomesta mukana on Osku Palermaa.

Kilpailu on nimeltään 13TH STORM Domino Pizza Cup International Open Bowling Tournament. Turnauksessa suurin osa osallistujista on luonnollisesti Etelä-Koreasta sekä muualta Aasiasta. Euroopasta kilpailuun matkusti kolme keilaajaa, Suomen Osku Palermaa, Ruotsin Jesper Svensson sekä Puolan Daria Pajak. Lisäksi pelaajia on mukana mm. USA:sta.

Kilpailun karsinnassa keilataan neljässä ryhmässä 5+5 sarjaa, jonka jälkeen jokaisen ryhmän 16 parasta jatkavat pelejään eli yhteensä 64 pelaajaa.
Osku Palermaa aloitti pelinsä maanantaina ja keilasi ensimmäiseen viiteen sarjaan 1171 pistettä, millä lohkesi tällä hetkellä yhdeksän sija. Kärjessä on Svensson pistein 1248. Toisena Oskun ryhmässä on Korean Youngtae Kim ja kolmantena Indonesia Ryan Lalisang. Tällä hetkellä 16 tulos Palermaan ryhmässä on 1158. Toinen viiden sarjan osio keilataan tänään.
Palermaa oli peliinsä kohtalaisen tyytyväinen.
- Pelasin hyvää peliä oli,  viimeistä sarjaa lukuun ottamatta keilasin rataparit kahdella eri pallolla, kun ratakohtaiset erot olivat melko suuria, Osku viestitti.

Linkki tuloksiin tästä. Sivut ovat pääosin Korean symbolikielellä ja vaatii hieman laajempaa kielitaitoa, mutta onneksi saamme Oskulta tuloksia sellaisessa muodossa, että ne on ymmärrettävissä. 

Olli Pakonen


« Palaa