Kansainväliset kilpailut

Tulosta

Palermaan pelit päättyivät Koreassa

19.12.2018

Osku Palermaa selvitti ensimmäisen cutin, mutta loppukilpailun ensimmäisessä vaiheeseen hänen pelinsä päättyivät 13TH STORM Domino Pizza Cup International Open Bowling Tournamentissa.

Osku Palermaa selvitti karsinnan toisen osion helposti tiistaina ja pelasi itsensä 64 parhaan joukkoon. Valitettavasti Palermaan turnaus Koreassa päättyi loppukilpailun ensimmäiseen osioon.

Loppukilpailu aloitettiin nollilta ja pelitapa oli kuusi sarjaa, jonka jälkeen puolet putosi. Oskun pelissä ei oikein vaikeita hetkiä ollut, mutta toisaalta isojakaan sarjoja ei tullut. Hän keilasi tuloksen 1348, joka riitti sijaan 45. Jatkopaikka jäi 42 pisteen päähän. Oskun riesana oli peräkkäiskaatojen puute.

- Olin koko ajan pesän tuntumassa, mutta valitettavasti kaatoja ei tullut tänään riittävästi, hän aloitti.
Palermaan takki oli hieman tyhjä pelin jälkeen.

- Rankka päivä oli, kun kahdella tyhjällä jäin 42 pistettä jatkosta, mutta tällaista keilailu on, Osku jatkoi.

Palermaa palaa Ruotsiin Joulun viettoon ennen kuin lähtee uudenvuodenpäivänä kohti USA:ta, jossa pelataan PBA Hall of Fame Classicia ja siitä alkavaa PBA kiertuetta.

- Siellä pelien lomassa päästään kruunaamaan Mika Koivuniemi Hall of Fameen, Ode tunnelmoi.

Koreassa loppukilpailun ensimmäisen osion paras oli USA:n Michael Tang huimalla tuloksella 1565. Hänen perässään toisena on USA:n Wes Malott ja kolmantena Singaporen Cherie Tan.
Palermaan kanssa reissussa ollut Ruotsin Jesper Svensson selvitti loppukilpailun ensimmäisen osion ollen 19:s.

Sijoituksilla ei ole enää loppukilpailussa merkitystä, sillä nyt pelataan cup -muotoisena paras kolmesta pelejä. Kahdeksan keilaajaa, kun on mukana pelit pelataan paras viidestä otteluin kunnes voittaja on selvillä.

Kilpailua voitte seurata järjestäjän sivujen kautta tästä linkistä.

Olli Pakonen


« Palaa