European Bowling Tour

Tulosta

AIK:n finaali käynnissä

06.01.2019

Seitsemän suomalaista on mukana tänään pelattavassa AIK-turnauksen finaalissa. Juuso Tiainen, Tomas Käyhkö, Teemu Putkisto, Niko Oksanen, Jesse Kallio ja Kaaron Salomaa keilasivat suoraan finaaliin, Jesse Ahokas pääsi mukaan semifinaalista.

Kilpailun karsinta pelattiin loppuun eilen ja finaalirajaksi muodostui 1371. Kuusi pelaajaa Suomesta ylitti tämän ja selvisi näin suoraan finaaliin. Juuso Tiainen putosi toiselta sijalta neljänneksi tuloksellaan 1432. Kahdeksan parhaan joukkoon ja näin suoraan finaaliin toiseen vaiheeseen pääsi myös Tomas Käyhkö, joka keilasi 1427 ja oli kuudes. Teemu Putkisto putosi juuri kahdeksan ulkopuolelle ja oli karsinnan yhdeksäs tuloksella 1419. Neljäs suomalainen, joka ylitti 1400 pisteen rajan, oli Niko Oksanen tuloksella 1403. Hänen sijoituksensa karsinnassa oli 17. Kaaron Salomaa keilasi eilisessä aamuerässä saman tuloksen kuin Jesse Kallio aiemmin, 1385. ja he olivat sijoilla 29. ja 30. Suomea puhuvan Filip Wilhelmssonin kärkitulos 1525 piti karsinnan loppuun asti.

AIK-turnauksen parasta antia on se, että pelit eivät välttämättä ole ohi, jos et pääse suoraan finaaliin. Eilen illalla pelatussa semifinaalissa oli mukana kolme suomalaista, Lassi Aalto, Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas, joista Ahokas oli parhaassa iskussa ja nappasi jatkopaikan. Semifinaalin tulokset ovat järjestäjän sivuilla hieman puutteellliset, mutta päivitän ne heti, kun ne ovat tiedossa. B-finaaliin pääsevistä ei ole vielä varmaa tietoa, mutta oletettavasti Pyry Puharinen pelaa junioreiden B-finaalissa. Finaalin kulkua voi seurata tulospalvelusta tai online scoringista.

Tulokset
Online scoring

Eliisa Hiltunen

Muokattu klo 11.19. 


« Palaa