European Bowling Tour

Tulosta

Ballmaster Open jatkuu erikoiserillä - Senioreiden tulostaso maltillinen

Ari Halme (kesk.), Sami Luoto (vas.) ja Jarmo Toivonen olivat senioreista parhaat Ballmaster Openin sunnuntain erikoiserässä.

06.01.2019

Sunnuntaina Brunswick Ballmaster Open jatkui ensiksi senioreille suunnatulla erikoiserällä, jossa ei nähty loppukilpailuun riittäviä tuloksia.

Perjantaina avauspäivänä Ballmasterissa nähtiin todella kovia tuloksia, kun esimerkiksi ensimmäisessä early bird -erässä nähtiin peräti neljä yli 1400 pisteen tulosta. 

Jo lauantaina huomattiin, ettei avauspäivän loistavia tuloksia voinut laittaa helpon rataolosuhteen piikkiin, kun toisena päivänä tulostaso laski jo maltillisemmaksi. 

Sunnuntaina vuorossa on senioreiden ja veteraanien erikoiserät. Ensimmäisenä keilanneessa senioreiden ryhmässä ei nähty loppukilpailuun yltäviä tuloksia. 

Senioreista parhaiten suoriutuivat Ari Halme 1288, Sami Luoto 1282 sekä Jarmo Toivonen 1280, jotka nappasivat itselleen eränsä kärkituloksilla myös erikoispalkinnot. 

Ari Halme ei ollut tulokseensa tyytyväinen, sillä tavoite oli loppukilpailussa. 

- Tänään ei ollut ollenkaan hyvää suorittamista. Ei vain ollut tarpeeksi hyviä heittoja. Olin itse ensimmäisenäkin päivänä heittämässä ja rata tuntui tänään ehkä hieman nopeammalta, hän sanoi menemättä kuitenkaan muuttuneiden olosuhteiden taakse.

Erikoiseriin saavat osallistua myös muut kilpailijat. Senioreiden erässä nähtiin perjantaina loppukilpailuun riittävän tuloksen 1438 heittänyt Jarno Lahti, joka heitti tälläkin kertaa hyvät lukemat 1311, mikä oli kaikissa erässä keilanneista paras. Toiseksi parhaan tuloksen teki Tommi Teivainen (1291), joka ei niin ikään kuulu vielä senioreihin. 

Tästä linkistä näet senioreiden erän kaikki tulokset.

Lahti piti tuntumaa yllä myös lauantaina, joten hänellä oli selvä näkemys siitä, miten rataolosuhde on muuttunut ensimmäisten päivien aikana. 

- Rata on mennyt liukkaammaksi. Ensimmäisissä erissä pystyi heittämään aikalailla yhdestä kohdasta. Nyt vaikka siirtyi oikealle ja heitti palloa hiljempaa, ei meinannut saada hyviä osumia. 

Ballmaster Openin yhteistuloksissa kärjessä jatkavat: 

1. Juuso Tiainen 1493 
2. Juho Rissanen 1491 
3. Joonas Jähi 1460 
4. Jarno Lahti 1438 
5. Petteri Salonen 1412

Kokonaistilannetta voit katsoa tästä linkistä.  

Seuraavaksi vuorossa on sunnuntain toinen veteraanikeilaajille suunnattu erikoiserä, joka polkaistaan käyntiin klo 15:00. 

Linkki kisajärjestäjän sivuille.


« Palaa