European Bowling Tour

Tulosta

Ballmaster Openin kolmas päivä päätökseen - Kai Hildéniltä kova temppu

Kai Hildén oli huojentunut loistavan tuloksen varmistuttua.

06.01.2019

Keilailun parissa monessa roolissa oleva Kai Hildén ylsi Ballmaster Openissa henkilökohtaiseen ennätystulokseensa, mikä todennäköisesti riittää myös loppukilpailuun.

Sunnuntaina Talissa keilattiin Ballmaster Openin erikoiseriä, joista jälkimmäinen oli veteraanikeilaajille suunnattu, mutta myös muut kilpailijat saivat ottaa osaa kyseiseen erään. 

Veteraaneista parhaiten suoriutuivat Juha Åberg (1215), Markku Pennanen (1203) ja Rauli Heikkinen (1162). Kolimikko voitti erästä myös erikoispalkinnot. 

Kovin tulos ja yllätys nähtiin kuitenkin veteraanien ulkopuolella, kun erään osallistunut Turun Keilailuliiton toiminnanjohtaja Kai Hildén keilasi upean tuloksen 1403.

Tulos oli sunnuntain ainoa yli 1400 pisteen ylittänyt lukema ja riittää näillä näkymin kirkkaasti Ballmaster Openin loppukilpailuun, kun tämän hetkinen ennuste 40 parhaan joukkoon on 1348 pistettä.

- Oikein iloinen fiilis on nyt. Tämä on ylivoimaisesti paras tulos, jonka olen Ballmaster Openissa tehnyt, myös SKL:n nuoriso- ja koulutusvaliokunnan puheenjohtajana toimiva Hildén iloitsi.

Hän keilasi viiteen ensimmäiseen sarjaan tasaisesti pisteet 227,225,237, 227 ja 259, joten viimeisestäkin sarjasta vaadittiin hyvä tulos loppukilpailua silmällä pitäen. Hermo ei pettänyt ja viimeisen sarjaan hän keräsi pisteet 228.

 - Sanoinkin kaverille, että kyllä käsi rupesi hikoamaan normaalia enemmän. Tämä oli kokonaisuudessaankin hyvä viikonloppu. Olen viettänyt ystävien kanssa aikaa ja eilen SKL:n 80-vuotisjuhlissa, niin ehkä sitä kautta sai hyvää energiaa. 

Kaikki kuudennen erän tulokset näet tästä linkistä

Ballmaster Open jatkuu 7. ja 8. erien osalta keskiviikkona klo 11:00 alkaen, jolloin kilpailuerissä alkaa näkymään myös ulkomaalaisia huippukeilaajia. Kaikki peliajat näet Kisajärjestäjän sivuilta tästä linkistä ja tämän hetkisen tilanteen tulosten osalta tästä linkistä.

 


« Palaa