Muut uutiset

Tulosta

Käyhkö, Pasanen, Lehtonen, Lundén, Ahokas ja Rantamäki Finnish Mastersin kärjessä

08.01.2019

Tälle kaudelle lanseerattua Finnish Mastersia on keilattu 15 osakilpailua.

Joulukuun loppupuolella oli kolme Finnish Masters turnausta, kun Jyväskylässä keilattiin B-kategorian Silver Open, Porissa B-kategorian Pori Senior Open ja Riihimäellä 50-vuotisjuhlakilpailu, joka oli C-kategorian kilpailu.
Miesten sarjassa ylivoimaisessa johdossa on edelleen Tomas Käyhkö, joka voitti myös Silver turnauksen. Käyhköllä on tällä hetkellä 1038 FM - pistettä. Toisena on Riihimäen kilpailun voittanut Juuso Tiainen. Hänen pistesaldonsa näyttää nyt 700. Tiainen on kerännyt pisteensä kolmesta kilpailusta voittaen ne kaikki. Mukana ovat kaksi Ranking -osakilpailuvoittoa ja Riihimäen 50v. kilpailun voitto. Kolmantena on 674 pisteellään Mika Luoto. Hänestä tuli vuodenvaihteessa seniori, joten hänen pisteensä päivitetään seuraavassa päivityksessä myös senioreihin.
Miesten sarjassa pisteille on yltänyt tällä hetkellä 185 keilaajaa.
Naisten sarjassa kärkipaikkaa pitää 320 pisteellään Sanna Pasanen. Hänen kannassaan on Eliisa Hiltunen 216 pisteellä. Kolmantena on 102 pistettä kerännyt Krista Pöllänen. Kaikkiaan 21 naista on saalistanut FM -pisteitä.
Seniorimiehissä kärjessä on vähemmän yllättäen Kimmo Lehtonen, joka on kerännyt pisteensä kahdesta Rankingin kakkossijasta sekä yhdestä EBT kilpailusta. Kimmolla on 504 pistettä. Toisena on Pori Senior Openin voittanut Kari Murtomäki 420 pisteellään ja kolmantena jälleen keilailukärpäsen puraisema Timo Raatikainen 386 pisteellä.
Seniorimiehissä pisteille on päässyt 105 keilaajaa.
Seniorinaisissa kärjessä on pitkänlinjan maajoukkuekeilaaja Reija Lundén 161 pisteellä. Seuraavina tulevat 45 pisteellä Tuula Tamminen ja Pori Senior Openin 32 pisteillä kolmanneksi noussut Sirpa Viljanen.
Seniorinaisissa pisteillä on tällä hetkellä kymmenen naista.
Junioripoikien kärjessä jatkaa käytännössä koko kauden kärkipaikkaa pitänyt Jesse Ahokas, jolla pisteitä on kasassa 597. Toisena tulee 488 pisteellä Pyry Puharinen ja kolmantena Otso Kahila, jolla pisteitä on 339.
Kaikkiaan 42 junioripoikaa on kerännyt FM – pisteitä.
Juniorityttöjen kärkipaikkaa pitää Ella Rantamäki. Ellalla on 320 pistettä. Seuraavina tulevat Anastasiy Fedorova, 308, ja Mila Nevalainen 290 pisteellä.
Junioritytöissä pistetiliään on kartuttanut 28 tyttöä.

Finnish Masters – osakilpailuja on menossa nyt Talissa keilattava Brunswick Ballmaster Open, joka on itseoikeutetusti A-kategorian kilpailu. Jyväskylän kupeessa Hutungissä on käynnissä Hutunki Open, joka on B-kategorian kilpailu. Ballmaster Open jatkuu vielä tämän viikon ja Hutunki Openin karsinta 26.1. saakka. Finaali Hutungissa keilataan 27.1. saakka.

 

Finnish Mastersin sivulle

 

Olli Pakonen


« Palaa