European Bowling Tour

Tulosta

Ruotsalaisilta väkevät näytöt Ballmaster Openissa

Markus Jansson oli 12. erän ykkösnimi ja hänet nähdään loppukilpailussa.

11.01.2019

Kilpailun 12. erän parhaaseen tulokseen ylsi Markus Jansson.

Ruotsin maajoukkueesta tuttu Jansson keilasi loppukilpailuun riittävän tuloksen 1431. Eteläafrikkalaistähti Francois Louw ylsi erän toiseksi tuloksella 1418 ja kolmanneksi Janssonin maamies Mattias Wetterberg lukemalla 1408.

Lisäksi Matias Luosujärvi keilasi vahvan tuloksen 1404 ja on lähellä paikkaa loppukilpailussa.

Ruotsissa vuoden keilaajaksi valittu Wetterberg oli vielä rauhallisin mielin, sillä kilpailussa on nähty sen verran kovia tuloksia, ettei ruotsalaistähden tuloksellakaan voi vielä vapautuneesti tuulettaa loppukilpailupaikkaa. 

- Tulos on ok, ja toivon sen riittävän. Olen tietysti iloinen, että pääsin yli 1400 pisteen, Wetterbeg kuvaili tuntemuksiaan. 

Wetterberg sanoo kuitenkin pyrkivänsä parantamaan tulostaan vielä lauantaina. 

- Rataolosuhde on melko helppo, näkeehän sen tuloksista. Se on kuitenkin siinä mielessä monimutkainen, että keskellä on paljon öljyä, joten on löydettävä keinot saada pallot kääntymään lopussa oikein, Wetterberg sanoo. 

Wetterberg on useaan otteeseen osallistunut Ballmaster Openiin ja arvostaa turnauksen korkealle. 

- Ehdottomasti yksi tärkeimpiä turnauksia minulle. Onhan tämä yksi Euroopan isoimpia kilpailuita. 

Erän ykkösnimi Markus Jansson oli samoilla linjoilla Wetterbergin kanssa, joskin antoi terävämmän palautteen rataolosuhteen haastavuudesta.

- Hyvä tulos ja tuntui hyvältä keilata, mutta omasta mielestäni näin isossa turnauksessa pitäisi olla haasteellisempi keli. Mutta se on joka tapauksessa sama kaikille, joten ei siinä sen ihmeellisempää. 

Arvioitu finaaliraja on 1399 ennen perjantaina 18:00 alkaen pelattavaa iltaerää. Ennen lauantai-iltana pelattavaa Desperadoa on enää jäljellä neljä erää, joten jännitys lopullisten loppukilpailupaikkojen osalta tiivistyy. 

Perjantain kolmatta erää voit seurata kisajärjestäjän sivuilta tästä linkistä

Lisäksi näistä linkeistä voit seurata Ballmaster Openin kulkua: 

Kilpailun kokonaistilanne
12. erän kaikki tulokset 
Kilpailujärjestäjän sivut

 


« Palaa