European Bowling Tour

Tulosta

Ballmaster Openin karsinta valmis - Fnalistit selvillä

Patrik Sorensen oli viimeisen karsintaerän ykkösnimi ja nousi tuloksella 1486 kokonaispisteissä viidennelle sijalle.

12.01.2019

Brunswick Ballmaster Openia on nyt pelattu 16 karsintaerää sekä desperado.

Tänä vuonna 40 parhaan joukkoon pääsee viimeisenä tuloksella 1407 Kaaron Salomaa, joka keilasi itsensä finaaliin viimeisessä 16. karsintaerässä. 

Muita erän onnistujia olivat itsensä finaaliin tuloksella 1433 keilannut Kimmo Lehtonen sekä erän ykkösnimeksi noussut tanskalainen Patrik Sorensen tuloksella 1486. 

Sorensen oli luonnollisesti tyytyväinen huipputulokseensa. Nuori tanskalainen on keilannut turnauksen aikana ajoittain hyvin, mutta loppukilpailuun riittävää tulosta ei ollut irronnut ennen viimeistä karsintasarjaa.

- Tällä kertaa tiesin mitä tehdä ja päätin pelata vain ruutu kerrallaan ja se suunnitelma toimi tällä kertaa, Sorensen summasi karsintaerän jälkeen.

Tanskalainen myönsi kuitenkin, että paineitakin oli, kun finaaliin riittävää tulosta ei ollut alla ja kyseessä viimeinen karsintaerä.

- Jokunen huono ruutukin tuohon erään mahtui ja niissä meinasin hermostua. Pelikaverini kuitenkin neuvoi pysymään rauhallisena ja jatkoin taas pelaamista vain ruutu kerrallaan.

Sorensen on ensimmäistä kertaa Ballmaster Openissa ja myös ensimmäistä kertaa Suomessa pelaamassa.

- Tämä on ollut aika hieno kokemus ja olemme nauttineet ajastamme täällä. Olemme myös ehtineet käydä näkemässä Helsingin keskustaa, mikä on ollut myös hauskaa.

Muita finaalituloksia erässä ei nähty, joten 40 parhaan finalistin joukon näet tästä linkistä: 

16 karsintaerän lopulliset tulokset

Listan 40 ensimmäisen nimen lisäksi loppukilpailuun yltävät karsintaeristä 9-10 Teemu Putkisto tuloksella 1404 sekä  Filip Wilhelmsson 1405 sekä eristä 1-8 Kai Hildén 1403, Sami Salin 1402 ja Jesse Ahokas 1399.  

Ennen finaalia pelattiin vielä myös desperado, johon osallistuvat pelaajat keilasivat yhden sarjan pelin. Desperadossa jaossa oli kolme lisäpaikka loppukilpailuun. 

Tulostaso nousi kovaksi, ja lopulta desperadosta loppukilpailuun pääsivät Jonne Käsmä tuloksella 282, Tim Stampe (280) sekä Linus Boström (278).

Lauantai-iltana luvassa on vielä myös ensimmäinen finaalikierros, johon osallistuvat muut, paitsi karsinnan 12 parasta keilaajaa. 

 Seuraa kilpailua näistä linkeistä: 

Livelähetys 
Kisajärjestäjän sivut 
Karsinnan tulokset


« Palaa