European Bowling Tour

Tulosta

Tomas Käyhkö otti karsinnan kärkipaikan Irlannissa

19.01.2019

Viimeinen karsintapäivä on meneillään Dublinissa pelattavassa Irish Openissa.

Karsintaa johti ennen edellistä erää Alan Bride ensimmäisen erän tuloksellaan 1462, mutta Tomas Käyhkö paineli hänen edelleen hienolla pelillä 1476, jossa hän pääsi yrittämään kolmensadan pisteen sarjaa. Se jäi kuitenkin pisteen vajaaksi, 299.

-Peli alkoi vähän hitaasti, mutta sen jälkeen vaihdoin palloa ja rupesin heittämään pidemmälle niin alkoi kulkemaan, Tomas kommentoi. -Olosuhde on pysynyt melko samanlaisena viikon aikana, mutta rataerot ovat melko isoja ja se on tuonut haasteita, hän jatkoi.

Tänään aamuerässä kärkipaikkaa havitteli myös Englannin Jamie Elliot, mutta viimeisen sarjan kymppiruutuun jättämällään reiällä Elliot teki tuloksen 1441 ja on karsinnassa kolmantena. Naisista parhaiten ovat onnistuneet Hollannin vasuri Ghislane van der Tol tuloksella 1431 sekä Ballmaster Openissa 16 parhaan joukkoon pelannut Singaporen Bernice Lim tuloksella 1418. He ovat sijoilla viisi ja seitsemän.

Seuraavana suomalaisena on Teemu Putkisto sijalla kahdeksan tuloksella 1408 ja heti hänen perässään sijalla yhdeksän on Lauri Sipilä pistein 1406. Sipilä päätti tuon pelinsä hienosti sarjaan 299. Olli-Pekka Pajari on jaetulla 31. sijalla tuloksella 1314. Pyry Puharisella on 1305 ja se riittää sijaan 37. Kaaron Salomaa on ainoa, jolta finaalipaikka vielä uupuu. Hän on keilannut 1251.

Suoraan finaaliin pääsee 53 keilaajaa, kolme desperadosta ja kuusi early bird -eristä 1-4 ja 1 Extra. Tänään keilataan vielä yksi erä, desperado ja finaalin ensimmäinen vaihe. Huomisaamuna finaali jatkuu siis toisesta vaiheesta. Reaaliaikaista tulosseurantaa ei valitettavasti ole, mutta livelähetys jokaisesta erästä ja finaalista on katsottavissa Talk Tenpinin Youtube-kanavalla.

Tulokset
Live Streaming

Eliisa Hiltunen


« Palaa