Muut uutiset

Tulosta

Keilailuklubi TV-sarja starttaa C Morella toiseen tuotantokauteen

Keilailuklubin toinen tuotantokausi keskittyy Mika Koivuniemen upeaan keilailu-uraan. Kuva: PBA Media Gallery

06.02.2019

Tällä kertaa ohjelma juhlistaa Mika Koivuniemen valintaa keilailun ammattilaiskiertue PBA:n kunniagalleriaan Hall of Fameen.

Keilailuklubi starttaa C Morella helmikuun loppupuolella nettipalvelussa osoitteessa www.cmore.fi. Televisossa sarja lähetetään puolestaan huhtikuun puolella C More MAX -kanavalla, minkä yksityiskohdista tiedotamme tarkemmin lähempänä.

Sarjan juontajana toimii viihde- ja urheilumaailmasta tuttu Timo Repo. Toisen tuotantokauden aikana vieraillaan eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Kuvaukset tehtiin Helsingissä, Lahdessa, Kuortaneella, Oulussa ja Vuokatissa.

- Haluamme esitellä kaupunkeja historian, keilailun ja ruokien mukaan. Ohjelmaa voi verrata pieneen matkaoppaaseen, miten kaupungista saa kaiken irti urheilun ja vapaa-ajan puitteissa, Repo linjaa.

Koko tuotantokauden teemana on Mika Koivuniemen komea keilailu-ura sekä suomalaistähden valinta PBA:n Hall of Fameen. 14 kertaa PBA-osakilpailun urallaan voittanut Koivuniemi on isossa roolissa mukana ohjelmassa.
Keilailuklubissa vierailevat myös kuvauspaikkakuntien paikalliset viihdemaailman julkkikset.

- Viihdetähdet pääsevät näyttämään kyntensä keilailun parissa. Lahdessa keiloja kaatoivat Apulannan Sipe Santapukki ja mäkilegenda Janne Ahosen poika, mäkihyppääjälupaus Mico Ahonen, Repo kertoo.

Marraskuussa yhtä jaksoa kuvattiin Oulussa Alppilan Pelixir-keilahallissa, ja paikallisia tähtiäkin saapui paikalle.

Oulun keilakeskuksessa haasteisiin ottivat osaa tangokuningatar Johanna Pakonen ja oululainen nuorten maajoukkueestakin tuttu futistähti Rasmus Karjalainen.
Alppilassa Pelixirin Oulun keilakeskuksessa haasteisiin ottivat osaa tangokuningatar Johanna Pakonen ja oululainen maajoukkueen futistähti Rasmus Karjalainen.
Vastustajaksi heille saapui Kuopiosta tuore Ballmaster Open -voittaja Joonas Jehkinen.

- Oikeasti palloilulajit eivät ole olleet minun juttuni. Keilailu on kuitenkin hauskaa ja sosiaalista yhdessäoloa. Jatkossakin voisin tulla hallille nauttimaan elämästä. Rytmiin ja askeliin tämä keilailu perustuu. Nyt rytmi on hieman hukassa, tangokuningatar Pakonen naureskeli.
Myös Rasmus Karjalainen syttyi keilailuun ja sen haastavuuteen.

- Täytyy myöntää, että keilakärpänen vähän puraisi. Keilailu on tarkkaa, haastavaa ja sosiaalista urheilua. Yhdessäolo on kaikista tärkeintä, Karjalainen sanoi hyväntuulisena.

Keilailuklubissa tehdään myös herkkuruokia Ylläksellä Aurora Estaten tiloissa Master Chef -ohjelmasta tutun Sirly Schinmannin johdolla. Sirly ja hänen yhtiökumppaninsa Heidi Seikkula voittivat Lontoossa hiljakkoin Euroopan paras uusi boutique hotelli -palkinnon.

Kaiken tämän ja paljon muuta pääset näkemään, kun Keilailuklubi starttaa C Morella.


« Palaa