Muut uutiset

Tulosta

Senioreiden MM-karsinta keilattiin Lahdessa - kärjessä tutut nimet

11.02.2019

Lahden keilahallissa keilattiin lauantaina senioreiden MM-karsintakilpailu. Mukana oli 20 miestä ja seitsemän naista.

Senioreiden MM-karsinta koostuu kuudesta osakilpailusta, joista neljä on Suomen Ranking osakilpailuja ja kaksi erillistä karsintapäivää, joista ensimmäinen keilattiin menneenä lauantaina Lahdessa. Toinen karsintapäivä keilataan Talissa 9.3.

Lahden karsinnassa miesten sarjassa Kimmo Lehtonen oli vahvin keilaten kymmeneen sarjaan tuloksen 2226. Toiseksi tuli Mika Luoto, joka hävisi Lehtoselle 17 pistettä. Nämä kaksi herraa hallitsevat pistetaulukkoa neljän osakilpailun jälkeen. Luodolla on pisteitä koossa 105 pistettä, toisena olevalla Lehtosella on 98 pistettä. 
Neljän osakilpailun jälkeen kärkikaksikon takana tulevat tasaisena rintamana Kai Virtanen, Mika Oksanen, Ari Halme ja Teemu Raatikainen.

Naisten sarjan paras oli Reija Lundén. Hän keilasi ainoana naisena yli parivauhtia tehden kymmeneen sarjaan 2019 pistettä. Toiseksi keilasi Tuula Tamminen 90 pistettä jääneenä. 
Naisten yhteispisteissä kärjessä on ylivoimaisesti Lundén, joka on koonnut 110 pistettä. Toisena olevan Tuula Tammisen ja kuudentena olevan Nina Haaviston ero on 23 pistettä, joten MM-kisapaikoista käydään tiukkaa kilpailua kahdessa viimeisessä karsintakilpailussa.

Kokonaistilanne

Lahden karsinta, miesten tulokset

Lahden karsinta, naisten tulokset

 

Olli Pakonen


« Palaa