Muut uutiset

Tulosta

Suomelle kolmoisvoitto

Kolmoisvoittajat Jesse Ahokas (kesk.), Pyry Puharinen (vas.) ja Onni Riikonen.

13.02.2019

Dohan ystävyysturnauksen singlen kuuden sarjan pelit olivat suomalaisten näytöstä.

Turnaus alkoi henkilökohtaisilla kuuden sarjan peleillä. Sijoitukset ratkaistiin suoraan pelattujen pisteiden perusteella ilman finaalipelejä. Suomalaiset junnupojat pistivät ison vaihteen päälle heti ensimmäisestä sarjasta. Jesse Ahokas voitti 1480 hirmutuloksella, Pyry Puharinen oli toinen (1434) ja Onni Riikonen kolmas (1409). Otso Kahilankin 1220 tulos oli keskivaiheen vaikeudet huomioiden kelpo tulos.
Jesse Ahokas oli tyytyväinen pelin jälkeen.
- Ekassa sarjassa jäi yhtä keilaa, mutta toisesta sarjasta eteenpäin pystyin pienillä muutoksilla pitämään hyvän reaktion loppuun asti. Pesään sai osumat ongelmitta koko ajan. Uretaanilla heitin koko pelin, Jesse purki peliään.

Tytöissäkin päästiin mitaleille Peppi Konsterin hienon 1227 pelin myötä. Peppi teki kolmanteen sarjaansa uransa ensimmäisen 300-pisteen sarjan ja se varmasti lämmitti tytön mieltä mitalin lisäksi.
- Alun vaikeuksien jälkeen pohjamudista nousin. Tavoitteena oli heittää vähintään omaa tasoa tai jopa ylittää sen. Se onnistui. 300-sarjan teko jännitti ja kädet alkoi hikoamaan. Pää kuitenkin kesti hyvien heittojen myötä ja se onnistui, vasta 15-vuotias Peppi kertoi.
Reetta Neuvonen keilasi viidenneksi (1163), Piitu Viianen oli kuudes (1149) ja Mila Nevalainen yhdeksäs (1060).
Huomenna torstaina pelataan aamulla ensin parikilpailu klo 9.00 alkaen ja klo 14.00 on vuorossa joukkuekilpailu.Friendly Competition (järjestäjän turnaussivulle)

Sami Järvilä


« Palaa