Muut uutiset

Tulosta

Tytöt ja pojat kultaan parikisassa

Mila ja Peppi keilasivat parikilpailun voittoon.

14.02.2019

Torstaina aamupäivällä pelattiin Dohassa parikilpailu. Suomi oli jälleen mitalirohmuna ottamalla tytöissä kaksoisvoiton ja pojissa kultamitalin.

Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen ottivat kärkipaikan heti ensimmäisestä sarjasta alkaen, eivätkä luovuttaneet sitä kertaakaan muille. Tulos 2402 oli tytöiltä loistava yhteistulos. Reetta Neuvonen (1200) ja Piitu Viianen (1106) taistelivat hopeasta norjalaisia vastaan. Ennen viimeistä sarjaa suomitytöt johtivat parisenkymmentä pistettä. Reetta ja Piitu keilasivat hyvät viimeiset sarjat ja hopea tuli myös Suomelle.

Poikien puolella parikisassa oli Otso Kahilan ja Onni Riikosen vuoro onnistua. Otso Kahila keilasi superpelin 1498 kuuteen sarjaan, joka sisälsi yhden 300-sarjan. Onni Riikonen säesti mukavasti tuloksella 1247. Jesse Ahokkaalla ja Pyry Puharisella oli tahmea parikilpailu.
Otso Kahila kerkesi juttelemaan muutaman sanan ennen klo 14.00 alkavia joukkuepelejä.
- Tänään olin pallojen pintojen kanssa enemmän hereillä. Sovittiin ennen peliä Onnin kanssa, ettei hölmöillä. Kun saa hyvän fiiliksen päälle, niin sitä on sitten helpompi suorittaa. Nyt on pojissa kaikki tehneet ison tuloksen, joten hyvää on luvassa joukkuepelistä.

Friendly Competition (järjestäjän turnaussivulle)

Sami Järvilä


« Palaa