Muut uutiset

Tulosta

Tytöille joukkuekultaa, pojille niukasti hopeaa

Jesse Ahokas, kultaa all eventissä.

14.02.2019

Suomen tytöt veivät joukkuekullat suvereenisti Dohassa pelattavassa kansainvälisessä ystävyysturnauksessa. Pojat jäivät voittajajoukkue Ruotsista ainoastaan kahden pisteen päähän.
Peppi Konsteri ja Jesse Ahokas voittivat myös All eventit.

Tytöt pelasivat koko kuuden sarjan ajan uskomattoman hyvää peliä. Ainoastaan kerran jäätiin alle 800 pisteen toisessa sarjassa. Peppi Konsteri latoi kuuteen sarjaan 1343 lukemat ja vei All event-kullan ylivoimaisesti 213.72 keskiarvollaan. Piitu Viianen pelasi myös loistavan joukkueosion 1316 tuloksellaan ja sijoittui Alle ventissä kolmanneksi (198.44). Reetta Neuvonen ja Mila Nevalainen jäivät niukasti alle paripelin. Upea kokonaisuus tytöiltä!

Jos tytöillä kulki, niin pojilla joukkueosio meni alussa kehnosti. Odotukset olivat korkealla poikien aikaisempien hyvien esitysten perusteella. Kaksi ensimmäistä sarjaa kulki vielä kohtuullisesti, mutta kolmannessa sarjassa peli rupesi takkuamaan. Kun sama jatkui vielä neljännen ja viidennen sarjan ajan tarvittiin viimeiseen mahtitulos. 932 saatiin kokoon, mutta naapurimaasta jäätiin kaksi pistettä!
Jesse Ahokas vei kirkkaasti poikien Alle ventin 232 pisteen sarjakeskiarvolla. Otso Kahila sijoittui jaetulle hopealle yhdessä Perun Yum Ishikawan kanssa keskiarvollaan 219,28.

Huomenna perjantaina on kisoissa välipäivä ja se vietetään järjestäjien toimesta paikallisiin nähtävyyksiin tutustuen. Pelit jatkuvat lauantaina mastersin finaalipeleillä, jossa mukana ovat kaikki suomalaiset.

Sami Järvilä


« Palaa