Muut uutiset

Tulosta

Imatran Keilailuliitto Ry myy keilahalliliiketoimintansa

20.02.2019

Imatralla 64-vuotta toiminut Imatran Keilailuliitto Ry on päättänyt myydä keilahalliliiketoimintansa yrittäjälle.

Kaupan jälkeen Imatran Keilailuliitto Ry jatkaa toimintaansa yleishyödyllisenä yhdistyksenä ilman liiketoimintaa, kuten lähes kaikki vastaavat keilailuliitot Suomessa.

Liiketoimintakaupan asiakirjat on allekirjoitettu 11.2.2019 ja varsinainen liiketoiminnan siirto yrittäjälle tapahtuu 1.8.2019. Imatran Keilailuliitto Ry:n kolmehenkinen henkilöstö siirtyy yrittäjälle vanhoina työntekijöinä. Kaupan onnistumisessa suurena apuna on ollut Imatran Kehitysyhtiö Oy (KEHY), jonka edustajana on toiminut Jari Tamski.

Kaupan syynä on luonnollinen siirtymä, sillä vapaaehtoisvoimin hallinnoituun yhdistykseen joka pyörittää liiketoimintaa, sekä jolla on henkilöstöä, on ollut vaikea saada osaavaa ja vapaata aikaa tälle asialle omaavia henkilöitä. Toimintaan liittyvät lait, säännöt ja määräykset vaativat seurantaa, sekä huolenpitoa niiden toteuttamisesta kaikessa toiminnassa, joka asettaa omat vaatimuksensa ja rasitteensa vapaaehtoisvoimin toimivalle liiton hallinnalle. Nyt tehdyllä liiketoimintakaupalla Imatran Keilailuliitto Ry pyrkii varmistamaan keilahallitoiminnan jatkumisen Imatran Urheilutalolla pitkälle tulevaisuuteen, sekä takaamaan laadukkaan palvelun kaikille asiakasryhmille kuten tähänkin asti.

Tietoja Imatran Keilailuliitto Ry:stä

Imatran Keilailuliitto Ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka on perustettu 4.11.1954. Liitolla on kolme palkallista työntekijää jotka vastaavat keilahallitoiminnan tuottamisesta ja liiton hallinto toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä liiton toiminnan tarkoitus on kehittää, sekä ylläpitää keilailun kilpailutoimintaa ja harrastustoimintaa Imatralla mukaan lukien sen lähialueet. Imatran Keilailuliitto Ry on keilailun kattojärjestön Suomen Keilailuliitto Ry:n jäsen. Keilaseuroja Imatran Keilailuliitto Ry:ssä on jäseninä 10 kappaletta, joissa yhteensä 185 henkilöjäsentä.

Tietoja keilahalliyrittäjästä

Keilahallitoimintaa varten perustetaan uusi yritys, jonka osakkaina ovat Joni ja Ritva-Liisa Häkkinen ja yritystä johtaa Joni Häkkinen. Hän on toiminut yrittäjänä Imatran liiketoiminta-alueella alkaen vuodesta 2011 ja on innokas keilailun, sekä kilpakeilailun harrastaja.

Lisätietoja:

Imatran Keilailuliiton puheenjohtaja: Antti Mannukka, puheenjohtaja@imatrankeilailuliitto.fi Yrittäjä: Joni Häkkinen, yrittaja@ibc.fi


« Palaa