Muut uutiset

Tulosta

Hallitus teki uusia päätöksiä - mukana keskiarvon leikkurimuutos

21.02.2019

Hallitus käsitteli kokouksissaan 11.1. ja 6.2. kilpailu- ja sarjavaliokunnalta tulleita esityksiä.

Vuosi sitten talvella siirryttiin viikottaiseen keskiarvopäivityssykliin siten, että mukaan lasketaan kalenteriviikon loppuun mennessä pelatut tulokset. Tämä on saanut kentältä hyvää palautetta ja keskiarvo on näin pelaajilla entistä reaaliaikaisempi.
Samalla muutettiin keskiarvon leikkuriprosentti 90%:sta 95%:iin. Leikkuriprosentin muutoksen vaikutuksia on seurattu nyt n. vuoden verran. Kaikkien keilaajien leikkurimäärä on (nykyisellä 95%:lla vuoden aikana) noussut yli 40% kaikista peleistä. Lisäksi
keskiarvot nousevat suhteessa liian nopeaa mitä enemmän keilaaja keilaa. Tämän seurauksena hallitus päätti, että toteutettu leikkurimuutos palautetaan 95%:sta takaisin 90%:iin. Muutos tulee voimaan heti ensiviikon maanantaista 25.2. pelatuista peleistä.

Farmisopimuksen sääntöä myös rukattiin. Farmisopimuksen 14 päivän
käsittelyaika muutetaan seitsemään vuorokauteen ja pöytäkirjaotteista luovutaan. Sääntömuutos tulee voimaan ensi kauden alusta 1.7.2019 alkaen.

Kilpailujen pelitapaan tehtiin myös höllentävä päätös. Yksinkeilaaminen sallitaan, kunhan keilaajan tulos on todennettavissa kilpailun päättymiseen saakka (tuloslaskimien raportti). Tulos tulee myös hyväksyttää keilahallin henkilökunnalla. Sääntömuutos tulee voimaan ensi kauden alusta 1.7.2019 alkaen.

Kaikki hallituksen pöytäkirjat ovat nähtävillä täältä

Sami Järvilä


« Palaa