European Bowling Tour

Tulosta

Hollannissa nihkeä tulostaso

01.03.2019

Ensimmäiset suomalaiset kävivät kokeilemassa taitojaan Tilburgissa Hollannissa Bronzen Schietspoel Tournamentissa jo torstaina. Oksasen veljekset Joni ja Niko rikkoivat parirajan, mutta eivät ahdistelleet kärkeä.

Torstaina illansuussa Joni Oksanen pelasi 1219 ja Niko Oksanen 1203. Noilla tuloksilla ei aivan kärkeä ahdisteltu, mutta olihan se avaus. Iltaerässä Olli-Pekka Pajari kaatoi 1216 pistettä, jolla ei myöskään finaalirajaa hätyytellä.
Perjantaina suomalaisia esiintyi radalla taajaan ja tulostakin alkoi syntyä. Aamuerässä Joni Oksanen kävi parantamassa pari pistettä. Iltapäivällä radalla oli koko sakki. Samu Valaranta vasuroi mukavan lukeman 1365, jolla jatkopaikka lienee käytännössä selvä. Samu keilasi tasaisen vahvaa peliä, vain toiseen sarjan tahti nitkahti ja tauluun kertyi vain 178. Muut sarjat menivät parisataa pistettä päälle paritahdin. Myös Kaaron Salomaa ja Sanna Pasanen keilasivat hyvin, 1305 ja 1297. Noiden tulosten kanssa jatkopaikka jäänee kuitenkin saavuttamatta, vaikka kilpailun tulostaso jääkin aika lailla alle totutusta tuloshurjastelusta. Kaaron on perjantaina illansuussa sijalla 18 ja Sanna 20. Jatkopaikka on siis luvassa 30 parhaalle. Karsintaraja noussee jonkin verran päälle 1300.
Ennen perjantain iltaerää karsinnan kärkipaikkaa pitelee Englannin Hadley Morgan pistein 1420. Hänen piikkipaikkansa on aika selvä, koska toisena oleva maanmies Glen Richardson on jäänyt 42 pistettä (1378). Englannin kolmoisjohdon varmistaa Brandon Roberts, 1368. Valarannan 1365 riittää nelossijaan.
Perjantain iltaerässä radalle astelevat Linus Boström ja Tatu Lehtonen. Lauantaina kaikki meikäläiset käyvät yrittämässä tulostensa parantelua. Lauantain akeilataan kolme erää, viimeinen alkaa klo 19.00 Suomen aikaa. Sen jälkeen pelataan vielä desperado.

 

Pekka Korpi

 

Järjestäjän sivuille
Tuloksiin
Live scoring

 

 


« Palaa