SM-kilpailut

Tulosta

Senioreiden SM-kilpailut alkoivat Kemissä

Senioreiden SM-kilpailujen ensimmäisessä erässä keilasi Rovaniemen O-K, joukkueella Kalevi Romakkaniemi(vas.), Ari Uusinarkaus, Seppo Koivuranta ja Markku Yrjänheikki.

04.03.2019

Senioreiden SM-kilpailujen ensimmäisellä viikolla suorituksia tuli 66, joista 10 oli naisten pelaamia. Tulostaso näyttää nousevan tänä vuonna korkealle.

Miesten kärkipaikkaa pitää Porin Giantsin Antti-Pekka Lax tuloksella 1952. Hän teki myös kisojen ensimmäisen 300 pisteen sarjan heti ensimmäiseen sarjaansa. Laxin perässä toisena on Helsingin GB:n Kai Virtanen tuloksella 1949. Kolmantena on Lappeenrannan X-COMin Reijo Kultalahti, 1835.
Radoilla nähtiin monia huippukeilaajia mm. Giantsin, RäMeen ja GB:n riveistä. Miesten finaaliin selviytyy 24 parasta ja ensimmäisen viikon jälkeen 24 tulos on 1625.
Miesten parikilpailun kärkipaikkaa pitää GB:n Kai Virtanen – Teemu Raatikainen tuloksella 3773.
Joukkuekilpailun kärjessä on niin ikään GB joukkueella Virtanen – Raatikainen – Pasi Laito ja Timo Raatikainen tuloksella 7204, joka tekee keskiarvoksi 225,1.

Naisten sarjassa kärjessä on selvällä erolla GB:n Reija Lundén pistein 1757. Toisena on Rauman Smashin Jaana Taavitsainen tuloksella 1602 ja kolmantena Hyvinkään aCat seuraa edustava Tuula Tamminen, 1575.
Naisten loppukilpailuun etenee kahdeksan parasta ja tällä hetkellä finaaliraja on 1339.
Naisten parikilpailun kärjessä on Vantaan Vamppien Pia PalviainenKaija Vähä-Lummukka pistein 2848. Naisten joukkuekilpailuun ei ole vielä tullut suorituksia. Toisella viikolla on kuusi erää, joista ensimmäinen keilataan tiistaina. Loppuviikosta radoilla nähdään Helsingin Tornadoksen joukkue, jossa on monia edellisten vuosien seniorimestareita. Ilmoittautuneita koko kilpailuun on tällä hetkellä 304 ja tilaa on vielä reilusti. Ilmoittautua voit alla olevan linkin kautta, josta löytyy myös tulokset.

Senioreiden SM-sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa