SM-kilpailut

Tulosta

Senioreiden SM-kilpailujen toinen viikko keilattu

Toisella viikolla senioreiden SM-kilpailua kävi keilaamassa mm.PeBon joukkue Iisalmesta.

11.03.2019

Senioreiden SM-kilpailujen toisella viikolla saatiin uusia nimiä ehdolle miesten ja naisten finaaleihin.

Torstaina Jukka Lindholm (Bermuda BT) keilasi tuloksen 1867. Tuloksella Jukka on tällä hetkellä miesten kisassa kolmantena. Perjantaina puolestaan Kari Saari (WRB) ja Jouko Kuossari (GB) nousivat finaaliehdokkaiden joukkoon tuloksilla 1801 ja 1767.

Naisten osalta kahden ensimmäisen viikon saldo on vielä aika vaatimaton. Reija Lundenin kärkisija on saanut olla rauhassa kuluneen viikon. Perjantaina, naisten päivänä, keilasi seitsemän naista, joista kovimmasta tuloksesta vastasi Annu Väisänen (Kalke), 1542. Vain pisteen Annusta jäi Minna Seppi (Saagat) tuloksella 1541. Noilla tuloksilla ollaan nyt naisten kilpailussa sijoilla neljä ja viisi.

Lauantai oli saanut keilaajia liikkeelle hallin täydeltä. 41 keilaajaa kävi kokeilemassa miten hyvin keilat kaatuvat. Miesten finaaliin saatiin ainakin neljä uutta kärkkyjää, Antti Toivola (GS) 1862, Olli Hossi (Tornados) 1841, Timo Murtola (GS) 1785 ja Paavo Pakonen (DC) 1831.

Naisten parikilpailun ykköspaikalle keilasivat Saagojen Minna Seppi ja Päivi Uusinarkaus tuloksella 2979. Saagat ovat myös naisten joukkuekilpailun kärjessä tuloksella 5744. Joukkueessa keilasivat Minnan ja Päivin lisäsi Satu Turunen ja Kaisu Vähä.

Miesten parikilpailun kärjessä jatkavat GB:n Kai Virtanen ja Teemu Raatikainen. Joukkuekilpailun kärjessä on myös ensimmäisen viikon suorituksella GB.

Miesten kilpailun keulapaikkaa pitävän Antti-Pekka Laxin ensimmäisellä viikolla keilaama kolmesatanen ei jäänyt kisojen ainoaksi, vaan Markku Julin (GS) juhli lauantaina neljännessä sarjassaan, myös kahdentoista kaadon jonoa.

Senioreiden SM-sivuille

 

Jussi Sunnari


« Palaa