Ranking

Tulosta

Suomen Ranking jatkuu Talissa viikonloppuna – vielä mahtuu mukaan

12.03.2019

Kauden viimeinen Ranking-osakilpailu keilataan lauantaina 16.3. Talissa. Kilpailuun on vapaita paikkoja tarjolla. Elisa Viihde Sport lähettää Rankingin ratkaisuhetket round robinista alkaen, mitä ennen ensimmäinen kahdeksan sarjan osio lähetetään SKL:n YouTube-kanavalla.

Rankingin kauden neljänteen ja samalla viimeiseen osakilpailuun on vielä paikkoja jäljellä ja niitä voi kysyä kilpailujärjestäjältä sähköpostilla osoitteessa ranking(at)bowling.fi.

Kahdessa edellisessä osakilpailussa voittajaksi on kruunattu Juuso Tiainen ja molemmilla kerroilla Kimmo Lehtonen on sijoittunut toiseksi. Kauden ensimmäisen Ranking-osakilpailun voitti puolestaan Tomas Käyhkö.

Rataolosuhde on neljännessä osakilpailussa hankaluustasoltaan lähellä kauden ensimmäistä Ranking-osakilpailua.

- Haastavampi kuin toinen ja kolmas osakilpailu olivat. Kärkikeilaajat saavat varmasti hyvää tulosta kuitenkin. Mitä haastavampi olosuhde, sitä kärsivällisemmin kannattaa pelata. Paikkopelaaminen nousee kunniaan, olosuhteen tehnyt turnausorganisaatio kommentoi keliä.

Rankingissa ei ole erillistä kiertuefinaalia, sillä se on osa Finnish Masters -kiertuetta, jonka ensimmäinen kausi lähenee huipennustaan.

Kiertueelle on isoja pistepotteja jaossa Rankingin lisäksi avoimista SM-kilpailuista. Lisäksi Finnish Masters pisteitä on mahdollisuus saada Junnu Tourilla sekä junioreiden ja senioreiden SM-kilpailuissa. Kaikki SM-kilpailut ovat A-kategorian kilpailuita.

Finnish Masters -lopputurnaukseen kutsutaan yhteensä 72 pelaajaa 30.6.2019 mennessä kerättyjen pisteiden mukaan seuraavassa suhteessa:

Miehet yleinen 32
Naiset yleinen 12
Seniorimiehet 12
Seniorinaiset 4
Junioripojat 8
Junioritytöt 4

Finnish Masters kiertueen lopputurnauksessa palkintopotti tulee olemaan Suomen toiseksi suurin heti Brunswick Ballmaster Openin jälkeen.

Lauantaina Elisa Viihde Sport lähettää Rankingin ratkaisuhetket round robin-vaiheesta alkaen lauantaina klo 18:00. Lisätietoja tästä linkistä!

Alkukarsinta lähetetään puolestaan tuttuun tapaan SKL:n YouTube-kanavalla. Molemmissa lähetyksissä selostajina toimivat Pertti Tapola sekä Timo Palermaa.

Finnish Masters -kiertueen pisteet on päivitetty 12.3. ja voit katsoa niitä tästä linkistä

Kisajärjestäjän sivut 
Rataolosuhde 

Elisa Viihde Sport 
SKL:n YouTube-kanava 


« Palaa