Muut uutiset

Tulosta

Veteraanien mestaruussarjan finaali keilataan Heinolassa

15.03.2019

Veteraanivaliokunta päätti torstaisessa kokouksessaan, että mestaruussarjan finaali keilataan Heinolassa 28.3.2019.

Veteraanien mestaruussarjan finaaliin Heinolaan selviytyi kaikista kolmesta mestaruussarjan lohkosta kaksi parasta joukkuetta. Tämän kauden finaalijoukkueet ovat Tampereen TKK, Euran GS, Lohjan RäMe, Helsingin Tornados, Lahden Falcons ja Kuopion Rojjaas. Nämä joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan voittobonuksin. Viiden ottelun tulosten perusteella jaetaan mitalit.

Pelit alkavat Heinolassa torstaina 28.3. kello 12:00.

 

Ykkössarjasta mestaruussarjaan ensi kaudelle nousivat Pietarsaaren FoBK, Hangon HaHy, Kuopion Tiimi, Jyväskylän JBC, Helsingin HVV ja Helsingin Boltsi-72. Tulosten perusteella nousupaikka olisi pitänyt mennä Lohjan RäMen kakkosjoukkueelle, mutta veteraanien valtakunnansarjojen sääntö kieltää, että mestaruussarjassa saisi olla kaksi joukkuetta samasta seurasta.

 

Ykkössarjan karsintaa keilataan 28.3. neljällä paikkakunnalla. Ykköskarsintalohko keilataan Kiuruvedellä, minne matkaavat Kokkolan Kulkurit, Oulun OPS 2, Varkauden Watterit, ylivieskalaiset Kalke-90 ja Star Bo ja Ylä-Savon PeBo.
Kakkoslohko keilataan Ylöjärvellä, jossa pelaavat Forssa Säkäset, Seinäjoen Ke-57, Paraisen FSB, Salon Cocktail, Äänekosken X300 ja Turun ÅIFK.

Kolmoslohkon pelipaikka on Kouvola ja joukkueet siellä ovat Heinolan Ilves, Imatran KooTeeKoo, Lahden GK sekä tamperelaiset Lokomo, Seiskat ja Nasta.

Neloslohko keilataan Tuusula ja joukkueina ovat Helsingin Erä ja HIFK, Hyvinkään Jassit, Järvenpään JBT, Lahden Kaato ja Vantaan Argon.

Karsintapelit alkavat kello 12:00. Karsintalohkojen kolme parasta nousevat ykkössarjaan.

 

Olli Pakonen


« Palaa