Ranking

Tulosta

Suomen Ranking käynnissä Talissa - seuraa tapahtumia livelähetyksestä

16.03.2019

Suomen Rankingin kauden neljäs osakilpailu on parhaillaan käynnissä Talin keilahallilla. 

Talissa polkaistiin käyntiin kilpailun ensimmäinen kahdeksan sarjan osio noin klo 10:00. 

Alkukarsinta lähetetään puolestaan tuttuun tapaan SKL:n YouTube-kanavalla. Tämän jälkeen aikataulun mukaisesti klo 18:00 alkavasta round robinista eteenpäin Elisa Viihde Sport lähettää illan ratkaisuhetket.  Lisätietoja tästä linkistä Elisan sivuilla.  

Kaksi edellistä Ranking-osakilpailua on voittanut Juuso Tiainen ja Kimmo Lehtonen on molemmilla kerroilla ollut toisena. Kauden ensimmäisen osakilpailun voitti puolestaan Tomas Käyhkö.  Tiainen ei ole mukana lauantaina.

Neljännen osakilpailun rataolosuhde on kisajärjestäjän mukaan haastava ja on lähellä kauden ensimmäisen osakilpailun olosuhdetta. 

Kauden viimeinen Ranking-osakilpailu on pelaajille tärkeä myös sen takia, koska kilpailussa on jaossa isot pisteet Finnish Masters -kiertueen loppukilpailua silmällä pitäen.  Lue lisää tästä linkistä

Seniori-ikäisille keilaajille Ranking on puolestaan tärkeä sen takia, että osakilpailu on viimeinen, kun pelaajat keräävät pisteitä senioreiden MM-joukkuevalintoja varten. Lisätietoja näet tästä uutisesta.

SKL:n karsinnan livelähetys

Reaaliaikainen tulosseuranta 
Radanhoito 

Linkki Elisa Viihde Sportin sivuille


« Palaa