Arvokilpailut

Tulosta

Pyry ja Jesse parikilpailun mitalipeleihin – joukkuekilpailu alkaa kello 14:30

Suomen joukkue on ollut iskussa MM-kilpailuissa.

20.03.2019

Junioreiden MM-kilpailut jatkuivat keskiviikkoaamuna parikilpailulla. Suomen pojat keilasivat parikilpailun välieriin, jotka keilataan tänään illalla. Tytöt sijoittuivat parikilpailussa kuudenneksi.

Pyry Puharisella ja Jesse Ahokkaalla oli tahmea startti parikilpailussa, kun huonoista heitoista tuli paljon vaikeita kuvioita. Jesse ei saanut kaatohanojakaan auki vaan teki kahdella kaadolla 200 pistettä. Pyry teki sarjaan viisi kaatoa, mutta kaksi reikää ja klippi 6, 10 keiloista jätti sarjan 213:n.

Toisessa sarjassa oli toinen ääni kellossa, kun pojat paukuttivat kivasti kaatoja. Jesse teki puhtaan sarjan, joka sisälsi kuusi kaatoa. Tulosta tuli 253, Pyryllä jäi kolmanteen ruutuun reikä, mutta seitsemän kaatoa nosti tuloksen 255:n. Kahteen sarjaan pojilla oli kasassa 921 pistettä, millä oltiin hyvissä asemissa.

Kolmannessa ja neljännessä sarjassa Pyry sai kumpaankin viisi kaatoa, mutta reikiä ja puhkaisuja oli yhteensä neljä, niin sarjoiksi tuli 212 ja 234. Toki World Bowlingin uudella pistelaskulla kaadot ovat suuressa arvossa, niin Pyry pysyi hyvin pelissä mukana. Jesse puolestaan paransi peliään entisestään ja teki sarjat 246 ja 267.

Loppupelikään ei tuottanut pojille ongelmia, kun viidenteen pojat painoivat parina 488 ja viimeiseen pisteen enemmän. Sillä irtosi parikilpailun kärkipaikka tuloksella 2857 ja paikka mitalipeleihin Koreaa vastaan. Pyry teki kuuteen sarjaan 1394 ja Jesse 1463. Toinen välieräpari on Saksa – USA. 

Pojat olivat peliinsä syystäkin tyytyväisiä.

- Meillä oli kummallakin ensimmäisessä sarjassa hankaluuksia, kun pallot reagoivat niin paljon. Pyryn kolmannessa sarjassa ykkösrata oli hänelle todella vaikea, muuten peli luisti kummallakin oikein mallikkaasti, Jesse kommentoi.

Välierä vahvaa Koreaa vastaan on mielenkiintoinen.

- Heitetään paremmin kuin ne, muuta lääkettä heitä vastaan ei ole. Kultaa lähdetään hakemaan, Pyry taustoitti.

Välierä keilataan tänään kello 19:00 Suomen aikaa, loppuottelu keilataan lauantaina Judohalliin tehdyllä areenalla, johon mahtuu tuhat katsojaa.

Mila Nevalaisen ja Peppi Konsterin peli alkoi kohtalaisen hyvin 432 sarjalla, toiseen sarjaan Mila kohtasi ongelmia ja useammalla tyhjällä sarja jäi 165:n, Peppi summasi toiseen sarjaan 220.

Kolmas sarja oli jälleen hyvää tekemistä tytöiltä Milan tehdessä 229 ja Pepin 213. Puolivälissä peliä Milalla oli koossa 604 ja Pepillä 665.

Valitettavasti Milalla osuminen oli jälleen vaikeaa neljännessä sarjassa ja kun paljon jää avausheitolla keiloja pystyyn, niin tyhjiä tulee väistämättä ja 170 sarjaan oli tyytyminen, Peppi pelasi tasaisen varmaa peliä keilaten 218.

Viides sarja oli tytöiltä parasta peliä parikilpailussa, kun kumpikin sai tehtyä hyvin kaatoja. Mila keilasi viidenteen 222 ja Peppi 244. Ennen viimeistä sarjaa oli vielä pieni sauma mitaleille, siihen vaadittiin 500 pintaan olevaa tulosta. Mila sai viimeiseen sarjaan taisteltua 245, mutta koko päivän hyvin pelannut Peppi kohtasi ensimmäistä kertaa isompia ongelmia parikilpailun aikana ja jäi 186:n. Joukkuetulos 2554 toi tällä kertaa kuudennen sijan.

All eventsissä hyvät asetelmat

12 sarjan jälkeen suomalaisten tilanne all eventsissä on todella hyvä.

Pyry Puharinen johtaa poikien all eventsiä yhdessä Korean Geun Jin kanssa tuloksella 2915. Jesse Ahokas on kolmantena 54 pistettä kärkikaksikosta jääneenä, joten paljon jää jännitettävää joukkuekilpailuosuuteen.

Tyttöjen all eventsiä johtaa Korean Soree Hong pistein 2785, toisena on Peppi Konsteri 85 pistettä Hongista jääneenä, kolmantena on eilisen singlekilpailun voittanut Singaporen Arianne Tay. Mila Nevalainen on parikilpailun jälkeen seitsemäntenä.

Mastersiin menee 18 sarjan jälkeen 24 parasta tyttöä ja poikaa, joten kaikki suomalaiset tullaan näkemään mastersissa.

Kilpailuissa on menossa tällä hetkellä joukkuekilpailun ensimmäinen oisio, joka alkoi kello 14:30. Tänään keilataan joukkuekilpailun kolme ensimmäistä sarjaa. Suomen pelijärjestys on Mila Nevalainen, Peppi Konsteri, Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas. 

Kilpailua voitte seurata alla olevien linkkien kautta.

 

Livestream

Järjestäjän sivuille

Tulossivu

 

Olli Pakonen

 


« Palaa