Arvokilpailut

Tulosta

Korea voitti Suomen joukkuekilpailun välierässä – Suomelle joukkuepronssi

21.03.2019

Korea voitti Suomen pistein 2-0 junioreiden MM-kilpailujen joukkuekilpailun välierässä ja eteni lauantain loppuotteluun. Suomen on tyytyminen joukkuepronssiin

Ensimmäisessä sarjassa Suomen peli alkoi yskähdellen, kun viiteen ruutuun oli kaksi reikää. Korealla puolestaan oli kolme kaatoa sekä yksi reikä ja yksi paikko. Ero Korean eduksi 35 pistettä. Korea teki kuudenteen ruutuun reiän, minkä päälle kaksi paikkoa. Suomi puolestaan kolme kaatoa, joka siirsi Suomen kahdeksan pisteen johtoon. Korean Donghyuk Park heitti yhdeksänteen ruutuun yhdestä keilasta ohi ja etu oli Suomella. Kaadolla Suomi olisi laittanut oven kiinni Korealta, mutta Jesse Ahokkaalla jäi hyvästä osumasta neloskeila, kun taas Korean Geun Ji teki hieman onnekkaan kaadon, millä Korea vei sarjan 204-201. 

Toisen sarjan alkuun Pyry Puharinen teki reiän, mutta muut suomalaiset kaadot. Peli oli pisteelleen tasan neljän ruudun jälkeen. Jesse Ahokkaan ja Mila Nevalaisen 6-7 ruutujen kaadoilla Suomi meni yhdeksän pisteen johtoon, kun Korean Soree Hong teki reiän, jota ei paikannut. Valitettavasti 8-9 ruutuihin Suomi teki reiän ja tyhjän. Korea ei armoa antanut, vaan teki kaksi kaatoa ja paikon, jolloin Jessen kymppiruudun kaadolla ei ollut merkitystä.

 

Masterskilpailu alkaa pojilla perjantaina kello 9:00.

 

Tulossivulle

 

 

Olli Pakonen


« Palaa