Arvokilpailut

Tulosta

Pyry jatkaa kolmannelle kierrokselle, Jesse karsiutui – tyttöjen mastersin toinen kierros kello 11:30

Pyry Puharinen eteni mastersin kolmannelle kierrokselle.

22.03.2019

Junioreiden MM-kilpailujen mastersin toisella kierroksella Pyry Puharinen voitti ottelunsa ja eteni kolmannelle kierrokselle. Jesse Ahokas hävisi oman ottelunsa.

Pyry Puharinen pelasi ottelunsa Guatemalan Diego Aguilaria vastaan. Pyry sai otteluun hyvän startin tehden kuuteen ensimmäiseen ruutuunsa viisi kaatoa. Aguilar ei alkusarjasta saanut hyviä osumia ja sarja ratkesi hyvissä ajoin. Pyrylle ensimmäinen sarja pistein 267-234.

Toisen sarjan toiseen ruutuun Pyry teki tyhjän ja Aguilar johti noin kymmenen pistettä. Pyry ei tästä hätkähtänyt vaan teki viidennestä ruudusta loppusarjan kaatoja vieden toisen sarjansa 254-234 ja koko ottelun pistein 2-0.

Ottelun jälkeen Pyry oli hyvillä fiiliksillä hyvin alkaneesta mastersistaan.
- Aloitin eri pallolla kuin yleensä täällä ja se toimi oikein hyvin, Pyry kertoi. Kolmannella kierroksella Pyryä vastaan asettuu Hongkongin Alex Yu.
- Alex on vasuri, joka pelasi äsken hyvän pelin, joten ei helpoin vastustaja, mutta uskon yhtä hyvällä pelillä kuin Aguilaria vastaan voittavani.

Jesse Ahokkaalla oli suuria vaikeuksia ensimmäisessä sarjassa Liettuan Laurynas Narusista vastaan ja liettualainen pääsi nopeasti 40 pisteen johtoon. Ensimmäinen sarja oli selvä hyvissä ajoin ennen loppua. Narusisille voitto luvuin 239-160.

Toiseen sarjaan Jesse vaihtoi palloa ja peli-ideaa. Hän pelasi kiiltävällä pallolla ylempää ja se näytti aluksi toimivan hyvin. Narusis paukutti kuitenkin hyvin taskuun ja peli eteni tasaisena. Sarjan ratkaisu nähtiin yhdeksännessä ruudussa, kun Narusis teki kaadon ja Jesse ei. Toinen sarja liettualaiselle luvuin 242-192 ja koko ottelu 2-0.

Tyttöjen mastersin toinen kierros alkaa kello 11:30 Suomen aikaa.

Peppi Konsteri saa toisella kierroksella vastaansa Venäjän Polina Shutovan. Ottelu pelataan rataparilla 17-18.

Mila Nevalaisen vastustaja on Saksan Franziska Czech. He pelaavat rataparilla 19-20.

Kilpailuja voitte seurata alla olevien linkkien kautta.

 

Livestream

Tulossivulle

Järjestäjän sivulle 

 

Olli Pakonen


« Palaa