Arvokilpailut

Tulosta

Pyry masters-välierään, Mila taipui Nuevolle – välierä alkaa samantien

Mastersin neljä parasta.

22.03.2019

Pyry Puharinen voitti puhtaasi pistein 2-0 Hongkongin Alex Yun ja eteni mastersvälierään. Mila Nevalaisen tie katsesi mastersin kolmannella kierroksella

Pyry Puharinen voitti Hongkongin Alex Yun suoraan kahdessa sarjassa ja eteni mastersvälierään. Näin ollen Suomi saavuttaa kilpailuissa jo kymmenennen mitalin.

Ensimmäisessä sarjassa hongkongilainen pysyi matkassa puoli sarjaa. Hänen kaksi huonoa avausta sarjan puolivälin jälkeen päästi Pyryn menemään menojaan. Ensimmäinen sarja Pyrylle 252-177. Toisessa sarjassa Yun osumat huononivat entisestään, kun taas Pyry jatkoi siitä mihin edellisessä sarjassa jäi. Peli oli taputeltu hyvissä ajoin ennen loppua. Pyrylle toinen sarja 242-177.

Pyry oli tyytyväinen peliinsä.
- Pelasin hyvän pelin, kuten aamulla. Sama idea toimi, mutta rata ei muuttunut niin paljon, kun vastassa oli vasenkätinen.

Välierässä Pyryä vastaan tulee Meksikon Manuel Ordaz. Toisessa välierässä kohtaavat Korean Geun Ji ja Liettuan Laurynas Narusis. Ottelu alkaa samantien.

Tyttöjen kolmannella kierroksella Mila Nevalaisella oli vaikeuksia pitkin ottelua Philippiinien Norel Nuevoa vastaan. Ensimmäisessä sarjassa Nuevo oli vahvempi 220-175, toinen meni Milalle 221-155. Kolmas sarja oli kummallekin pelaajalle vaikea ja pahoja ryhmiä ja tyhjiä tekivät kumpikin. Mila teki kaksi kaatoa sarjan loppuun ja pakotti Nuevon tekemään vähintään ehjän. Hän teki kaadon ja eteni välieriin. Tyttöjen välierissä pelaavat Korean Soree Hong ja Norel Nuevo sekä Korean Youngseon Jeong ja USA:n Mabel Cummins

 

Livestream

 

Tulossivulle

 

 

Olli Pakonen


« Palaa