European Bowling Tour

Tulosta

Niko Oksanen ja Tomas Käyhkö tekaisivat loppukilpailutulokset Saksassa

23.03.2019

European Tourin osakilpailussa Münchnissä on saatu jo kaksi varmaa suomalaista finalistia. Niko Oksanen ja Tomas Käyhkö löivät sen verran kovat tulokset, että loppupelipaikka on varma, Oksasella on hallussaan myös suora paikka loppupelien toiselle kierrokselle.

Niko Oksanen paukutti torstaina illan suussa karsinnan toistaiseksi toiseksi parhaan tuloksen, 1471, jolla hän voitti eränsä. Nikolla oli hakusessa myös kolmesatanen, mutta viimeisellä heitolla jäi yksinäinen keila jäkittämään estäen täydellisen sarjan syntymisen. Tuo tulos riittää aivan varmasti loppukilpailun ja hyvin todennäköisesti myös 12 parhaan joukkoon, jotka menevät suoraan finaalin toiselle kierrokselle.
Perjantai-iltana tuore rankingvoittaja Tomas Käyhkö tekaisi vastaavan tempun ja voitti karsintaerän 13 tuloksella 1391. Tomaksen peli lähti komeasti käyntiin 279-sarjalla ja jatkokin oli vakuuttavaa menoa, kunnes neljänteen sarjaan lipsahti 167, mikä sitten esti huipputuloksen syntymisen. Sen verran kova on Dream Bowl Palacen tulostaso, että Käyhkön lukema ei riitä 12 parhaan joukkoon, vaikka jatkopaikka sillä kyllä heltiääkin.
Muille suomalaisille ei vielä voi luvata paikkaa sunnuntain loppukilpailuun, vaikka muutamia hyviä tuloksia syntynyt onkin. Juho Rissanen ja Teemu Putkisto ovat tehneet 1338 mieheen ja myös Mika Oksasen 1332 on vielä listoilla mukana. Kaikki nämä kolme miestä joutuvat kuitenkin vielä peliänsä uusimaan, jos mielivät loppukilpailla, sillä karsintaraja noussee lähemmäs 1350.
Lauantaina on karsinnassa täysi rähinä päällä neljine erineen. Toistakymmentä suomalaista heittää vielä hattunsa kehään kamppailussa 50 parhaasta karsintatuloksesta.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille
Tulossivuille
Online scoring
Live streaming

 

 

 


« Palaa