SM-kilpailut

Tulosta

Tiimin Unto Leskinen ja Hannu Timonen parikisan kärkeen

Parikilpailun johtokaksikko Hannu Timonnen ja Unto Leskinen.

01.04.2019

Veteraanien SM-kilpailuissa Kuopiossa oli jälleen tapahtumarikas viikko.

Kisaisännät saivat varmuudella ainakin yhden edustajan miesten finaalipeleihin Kuopiossa. Asialla kukapas muu kuin 91-vuotias Tiimin Unto Leskinen tuloksellaan 1364. Unto yhdessä Hannu Timosen kanssa, meni samalla myös parikisan kärkeen lukemin 2641. Timonen jännää jatkopaikkaansa tuloksellaan 1277.
Keskiviikon pelivuoro oli muutenkin hyvin tunteikas ja yleisöön menevä. Nähtiinhän Rauhalahdessa Leskisten veljestrion Sulo 93-v (KaLe), Unto 91-v (Tiimi) ja Olavi 73-v (KaLe) - suorittavan oman urakkansa yhtaikaa. Veljessarjan keskimmäisen hyvä vire sai jatkumoa myös kotiradoilla. Onhan Unto keilaillut finaalipeleihin kahdesti kolmesta edellisistä SM-koitoksista ja nyt tuli jälleen paikka aurinkoon. Untolle kausi on ollut vallan mainio, olihan hän mm. ratkaiseva lenkki Tiimin nousussa veteraanien mestaruussarjaan ensi kaudelle. Tunnelman kohottajana onnistui myös Tiimin Veikko Nieminen keilaamalla jatkopaikan kynnykselle tehden 1279.
Viikon viimeisessä lähdössä  Varkauden Ysisata onnistui kipuamaan joukkuetuloksissa toiseksi kolmella pisteellä ennen Nuppia lukemin 4984. Ysisadan joukkueesta parhaana Väinö Kauhanen keilasi jatkopaikkaan oikeuttavat pisteet 1325. Parikisassakin vaihtui kakkossija Rkm-89 Ylivieskan, Teuvo Turtiainen 1356 ja Kari Kentala 1233, toimesta yhteispistein 2589.
Tulosliuskatkin elivät jälleen omaa tuulettumistaan. Niinpä naisten tämän hetkinen jatkopaikka on pisteissä 1130  ja miesten vastaavat lukemissa 1266. Kiriviikolle on ennakkoon ilmoittautunut 222 kisailijaa.

Veteraanien SM-kisatuloksiin

Keijo Kekäläinen


« Palaa