SM-kilpailut

Tulosta

Seniorimiesten SM-kilpailujen round robin - seuraa suoraa livelähetystä

Seniorimiesten SM-kilpailuissa on käynnissä round robin vaihe

07.04.2019

Seniorimiesten SM-kilpailut ovat edenneet round robin vaiheeseen. Kilpailua voitte seurata SKL:n youtube kanavan kautta.

7.ottelut
Jouko Kuossari intoutui viimeisessä pelissä tekemään kaatoja Harri Heikkilää vastaa. Heikkilä pysyi mukana puoli sarjaa, mutta Kuossarin tehtyä sarjan loppuun seitsemän kaatoa, vei hän ottelun selvästi 255-201.
Mauri Aapajärvi kohtasi Mika Luodon viimeisessä ottelussa. Aapajärven kolmannesta ruudusta tekemä viiden kaadon jono ratkaisi ottelun Luotoa vastaan, jolla ei ollut panosta ottelussa, sillä hän oli varmistanut jo kärkipaikan mitalipeleihin. Aapajärven voitto merkattiin lukemin 234-191. Paavo Pakonen ja Mika Söyrinki pelasivat tasaisen ottelun ja hakivat asetelmia tulevaa välierää silmällä pitäen. Söyrinki voitti ottelun kymmenellä pisteellä luvuin 203-193.
Mika Oksanen otti johdon Kai Virtasta vastaan viimeisessä ottelussa. Virtanen nousi vielä taisteluun, mutta hän ei saanut peräkkäiskaatoja ja Oksanen vei bonukset luvuin 202-196.

6.ottelut
Kai Virtasen ja Mika Söyringin ottelun alku oli tasaista, kunnes neljännestä ruudusta Virtanen alkoi tehdä kaatojonoa. Söyrinki oli pelissä vaikeuksissa eikä pystynyt haastamaan Virtasta, joka vei ottelu pistein 253-192.
Mika Oksanen meni hienoiseen johtoon Paavo Pakosta vastaan sarjan alkuun tekemällään triplalla. Pakonen oli kahdeksaan ruutuun kahdeksan pistettä perässä. Oksanen muurasi lopun umpeen ja vei bonukset pistein 245-217.
Jouko Kuossarilla oli synkkä sarjan alku Mika Luotoa vastaan, kun hänellä tuli kaksi reikää ja yksi tyhjä neljään ensimmäiseen ruutuun. Luodon pelikään ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla. Kuossari teki tuplan ruutuihin 5-6 ja triplan 8 ruudusta lähtien ja yllätti kärkimies Luodon 194-192.
Mauri Aapajärvi oli pelipäällä Harri Heikkilää vastaan. Aapajärvi teki triplan sarjan alkuun ja neljän jonon viidennestä ruudusta alkaen. Heikkilä aloitti sarjan hyvin neljällä kaadolla, mutta reiät ruutuihin 5-6 ratkaisivat ottelun Aapajärven eduksi lukemin 246-198.

5.ottelut
Mika Luodon viidennen ottelun alku vaikea Harri Heikkilää vastaan, kun hän teki kaksi reikää ja yhden tyhjän viiteen ensimmäiseen ruutuun. Heikkilä pelasi puhdasta yhdellä tuplalla sarjan puoliväliin. Luoto piristyi sarjan loppupuolella ja pakotti Heikkilän puhtaaseen kymppiruutuun. Hän teki klipin 2-8 keiloista ja Luoto vei voiton 193-183.
Jouko Kuossari ja Mauri Aapajärvi pelasivat tiukan ottelun viidennellä kierroksella. Seitsemän ruudun jälkeen peli oli pisteelleen tasan. Ratkaisu jäi kymppiruutuun. Kuossari heitti sarjansa ensin valmiiksi ja hän vaati Aapajärveltä kympin ylimääräisellä kaatoa tasapeliin. Seiskakeila jäi pystyyn ja Kuossari vei pelin 206-205.
Kai Virtanen otti pienen johdon Paavo Pakosta vastaa alkusarjan triplalla. Pakonen pysyi iskuetäisyydellä koko sarjan. Virtanen lopetti sarjansa ensin ja Pakoselta vaadittiin tupla ja yhdeksän voittaakseen ottelun. Sen hän teki ja vei ottelun 204-203.
Mika Syörinki aloitti ottelunsa triplalla Mika Oksasta vastaan. Oksanen teki reiän toiseen ruutuun, mutta muuten sarjan alku oli puhdasta ilman peräkkäiskaatoja. Kaatoilottelua ei nähty loppusarjastakaan ja Söyrinki vei ottelun 200-161.

4.ottelut
Kai Virtanen sai vihdoin pelistään kiinni round robinissa ottelussa Mauri Aapajärveä vastaan. Virtanen teki sarjan alkuun viiden kaadon jonon ja kun Aapajärven peli ei kulkenut vei Virtanen ottelun helposti pistein 268-190.
Mika Söyrinki jatkoi hyvää pelaamistaan Harri Heikkilää vastaan. Ensimmäiseen ruutuun Söyrinki teki 7-10 reiän, jota ei paikannut, mutta sitä seurasi 11 kaatoa peräkkäin. Heikkilä pelasi myös ok sarjan, mutta Söyrinki vei ottelun 279-225.
Mika Luodon ja Mika Oksasen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Oksanen teki kaksi tuplaa kuuteen ruutuun ja Luoto triplan viidennestä ruudusta lähtien. Luoto johti hieman ennen viimeistä ruutua ja voitti ottelun Oksasen tehtyä reiän kymppiruutuun. Luoto vei matsin pistein 248-211.
Paavo Pakonen teki kuuden kaadon jonon kolmannesta ruudusta lähtien Jouko Kuossaria vastaan. Jokke nousi taisteluun viidennestä ruudusta alkaneella triplalla. Pakonen pystyi pitämään johtonsa loppuun asti ja vei bonukset pistein 258-215.

3.ottelut
Mika Oksanen otti johdon Jouko Kuossaria vastaan sarjan alkuun tekemällä triplallaan. Kuossari kuroi eroa kiinni sarjan edetessä ja Oksasen johto oli 15 pistettä seitsemän ruudun jälkeen. Kumpikin teki tuplat kahteen seuraavaan ruutuun, mutta Kuossari jatkoi jonoaan myös kymppiruudun ja vei ottelun 222-216.
Mika Luoto ja Paavo Pakonen pelasivat kovatasoisen ottelun. Luoto aloitti sarjan neljän kaadon jonolla, jonka päälle tuli paikko. Pakonen teki tuplan 4-5 ruutuihin ja sen lisäksi vielä viiden jonon seitsemännestä ruudusta. Luoto ei ollut kuitenkaan yllätettävissä, kun hän teki toisen neljän kaadon jonon kuudennesta ruudusta. Luodolle bonukset 258-243.
Harri Heikkilä sai pelinsä toimimaan Kai Virtasta vastaan. Heikkilä teki tuplan sarjan alkuun ja viidennestä ruudusta viiden jonon. Virtanen pelasi alkusarjan puhdasta, mutta ensimmäinen tupla tuli 5-6 ruutuihin. Heikkilän meno oli liian kovaa Virtaselle ja hän vei bonukset lukemin 267-216.
Mika Söyrinki paukutti kolmannen kierroksen ottelussa kuuden kaadon jonona sarjan alkuun Mauri Aapajärveä vastaan. Mauri pelasi viisi ruutua puhdasta ilman tuplaa. Kuudennen ruudun reikä ratkaisi ottelun lopullisesti Söyringille. Loppulukemat 279-193.

2.ottelut
Paavo Pakonen teki toisesta ruudusta lähtien viiden kaadon jonon Mauri Aapajärveä vastaan ja otti johdon. Aapajärvi teki sarjan alkupuolelle kaksi tuplaa. Pakoselta vaadittiin kymppiruutuun puhdas. Kympin ensimmäinen heitto epäonnistui jättäen neljä keilaa pystyyn. Sen hän kuitenkin paikkasi ja vei bonukset luvuin 242-224.
Harri Heikkilä oli pahoissa vaikeuksissa Mika Oksasta vastaan ottelun alussa tehden kaksi reikää. Korkealla tulostasolla se ei tahdo sitä kestää. Oksanen marssi sarjan puolivälissä tehdyllä viiden jonolla selvään voittoon pistein 248-194.
Jouko Kuossari otti hienoisen johdon Mika Syörinkiä vastaan neljännestä ruudusta alkaneella triplalla. Syörinki pelasi puhdasta. Loppusarjaan Söyrinki sai kaatohanat auki ja otti bonukset pistein 217-198.
Kai Virtaselle round robinin alku oli todella vaikea ja toisessa sarjassa ongelmat jatkuivat Mika Luotoa vastaan. Luoto otti reilun johdon 5-7 ruutujen triplalla. Virtanen ei peräkkäiskaatoja saanut ja Luoto otti helpot bonukset sarjoin 218-186.

1 ottelut
Mika Luodon ja Mika Söyringin ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Luoto otti hienoisen johdon neljännestä ruudusta alkaneella triplalla. Söyrinki teki neljän jonon ruutuihin 5-8. Yhdeksännen ruudun heitto epäonnistui, josta tuloksena oli reikä. Luoto marssi lopulta voittoon pistein 222-192.

Kai Virtanen ei saanut ottelussa Jouko Kuossaria vastaan peräkkäiskaatoja kuuteen ruutuun ja Kuossari otti reilun 20 pisteen johdon kahdella tuplalla. Virtanen sai lopulta yhden tuplan sarjaansa ja se ei Kuossari vastaan riittänyt. Kuossari bonukselle pistein 233-207.

Mauri Aapajärvi löi Mika Oksaselle luun kurkkuun aloittamalla sarjansa kahdeksalla kaadolla. Hyvin pelasi myös Oksanen, mutta Aapajärvi vei ottelun luvuin 269-247.

Paavo Pakonen teki ottelussa Harri Heikkilää vastaan kuuteen ruutuun tuplan ja triplan. Heikkilän tehtyä kepin tyhjän seitsemänteen ruutuun karkasi Pakonen ottelun voittoon luvuin 243-193.

 

Livelähetykseen

Online scoring

 

Olli Pakonen


« Palaa