Arvokilpailut

Tulosta

Junioreiden EM-joukkueen harjoitukset takana - poikien parikilpailun sävelet selvillä

Suomen joukkue saapui keilahallille sunnuntaina hyvin levänneenä.

14.04.2019

Junioreiden EM-kilpailuiden viralliset harjoitukset on harjoiteltu virallisella kilpailuiden rataolosuhteella. 

Rataolosuhde julkaistiin sunnuntaina joukkueenjohtajien palaverissa ennen kuin joukkueet päästettiin harjoittelemaan. 

Olosuhde ei aiheuttanut suurta draamaa Suomen joukkueen sisällä, vaan siihen suhtauduttiin sekä valmentajien että pelaajien osalta luottavaisin mielin. Harjoituksetkin sujuivat onnistuneesti ja hyvä henki paistoi läpi toisenakin reissupäivänä. 

Maanantaina EM-kilpailut alkavat pokien parikilpailun merkeissä. Suomen aikaan klo 10:00 oman urakkansa aloittavat vuosi sitten parikultaa voittaneet Jesse Ahokas ja Pyry Puharinen

Lassi Aalto ja arvokisoissa debytoiva Otso Kahila puolestaan keilaavat parina Suomen aikaan maanantaina klo 14:15 alkaen. Poikien valmentajana kilpailussa toimii Sami Konsteri.

- Nyt oli kiva keilata, kun sai varmuuden tuosta kisakelistä. Ihan ok haastava keli, ja varmasti toimiva ainakin Suomen joukkueelle. Nyt kun pääsimme testaamaan palloja, niin varmasti kaikki ovat kartalla, 17-vuotias Kahila kertoi harjoitusten jälkeen. 

Kahila lähtee rauhallisin mielin maanantain parikilpailuun. 

- Itse niin kuin kaikki muutkin lähdemme tekemään parhaamme. Tiedämme, että oma paras suoritus riittää täällä kärkitaisteluun ja jokaisessa osiossa suomalaisilla on mahdollisuudet pelata kärkisijoista, Kahila sanoo. 

Vielä sunnuntaina ohjelmassa on EM-kilpailuiden avajaisseremonia, minkä jälkeen alkaa keskittyminen tärkeisiin peleihin. Tyttöjen joukkue aloittaa oman urakkansa parikilpailun merkeissä tiistaina valmentaja Markku Veijasen kanssa. 

Kilpailuiden rataolosuhde 
EM-kilpailuiden aikataulu


« Palaa